Δήμος Πειραιά.Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022!

ΜΩΡΑΛΗΣΕύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Τα φώτα που έλαμψαν στον Πειραϊκό ουρανό στην αλλαγή του χρόνου, μας εμπνέουν και μας γεμίζουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, καθώς και αισιοδοξία ότι το νέο έτος θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Το 2022 είναι βέβαιο ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις που επιφέρει στις ζωές μας η πανδημία του κορωνοϊού, παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε και σε αυτή τη δοκιμασία, αρκεί να έχουμε υπομονή, ψυχραιμία, πίστη και εμπιστοσύνη στην επιστήμη.

Για τον Πειραιά είναι βέβαιο πως και το 2022 θα είναι μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης, προόδου και εξωστρέφειας! Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική, υλοποιούνται και ολοκληρώνονται εμβληματικά έργα και γίνονται ακόμη μεγαλύτερα βήματα για ένα καλύτερο μέλλον, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε ως Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας με υπευθυνότητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια και αλληλεγγύη το όραμά μας για έναν καλύτερο Πειραιά!

Εύχομαι υγεία σε όλους που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί!

Γιάννης Μώραλης

Δήμαρχος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *