Δήμος Πειραιά…ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΚΑΛΑΝΤΑ1Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με την οικογένειά του, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος. Κατά τη διάρκεια της τελετής, o  Δήμαρχος Πειραιά παρέδωσε υποτροφία σε πρωτεύσαντα στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο πλαίσιο παροχής τεσσάρων υποτροφιών σε παιδιά για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ, από το  δρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς «Δημητρίου Λυμπεροπούλου».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και τόνισε ότι, όπως κάθε χρόνο, άκουσε τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και όλους τους συνεργάτες του, σε μια γιορτινή ημέρα και παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. «Φεύγει ένας δύσκολος χρόνος με προβλήματα για όλους τους Έλληνες και τους Πειραιώτες. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για την πόλη μας και για όλους τους Έλληνες», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Τα κάλαντα μαζί με τον Δήμαρχο, άκουσαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κ.κ. Ανδρέας Βεντούρης, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Κυριάκος Σιγαλάκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, o Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, ο Αντιπρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Αλιφραγκής, ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Βασίλης Καραγιάννης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *