Δήμος Πειραιά..ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 – 35 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΑΓΕΨΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ

κανάλι 7Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης “Κανάλι Ένα 90,4”.

Το κοινό που κατέκλυσε από νωρίς το θέατρο, είχε την ευκαιρία να απολαύσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που έχει συνθέσει για τον Πειραιά και τα οποία ο συνθέτης και μαέστρος διασκεύασε ειδικά για τη βραδιά.

κανάλι 5Την εκδήλωση για τα γενέθλια του Καναλιού Ένα – που συμπίπτουν με τη γέννηση της “ελεύθερης ραδιοφωνίας” – τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πειραιά π. Αυγουστίνος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, οι υφυπουργοί Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος και Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θεόδωρος Δρίτσας, οι βουλευτές Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, οι πρώην Δήμαρχοι Πειραιά Ανδρέας Ανδριανόπουλος (ιδρυτής του Δημοτικού Ραδιοφώνου και “πρωτεργάτης” της “ελεύθερης ραδιοφωνίας”) και Στέλιος Λογοθέτης.

κανάλι 3Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό δεν σταματούσε να αποθεώνει τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον οποίο συνόδευαν η Ηρώ Σαΐα και ο Ζαχαρίας Καρούνης καθώς και η Ορχήστρα Εγχόρδων Πειραιά του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου της πόλης.

Ο σπουδαίος συνθέτης και μαέστρος ξεσήκωσε το κοινό στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά τη συναυλία, όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του Πειραιά ανεβάζοντας παράλληλα στη σκηνή τα δύο δικά του παιδιά!

Μετά το πέρας της συναυλίας ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος τίμησαν τον Σταύρο Ξαρχάκο για τη συνολική προσφορά του στον Πολιτισμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *