Δήμος Πειραιά.Κοπή πίτας προσωπικού Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού Και βρεφονηπιακών σταθμών

IMG_5095Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή, χαρά και ευχές, στην δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά η κοπή της πίτας του προσωπικού των Διευθύνσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, ότι ο ρόλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών είναι πολύ σημαντικός  στην εξέλιξη της ζωής ενός παιδιού, καθώς ως έναν βαθμό, διαμορφώνει τον χαρακτήρα του. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου είναι ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, λέγοντας παράλληλα πως είναι σημαντικό το έργIMG_5083 ο που επιτελείται.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της, τόνισε ότι  στόχος για το 2020 είναι να  συνεχιστεί η καλή και παραγωγική δουλειά, όπως ακριβώς συμβαίνει τα 5,5 τελευταία χρόνια στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και να εξακολουθήσουν να κρατούν υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνοντας και τα νέα της  καθήκοντα  για τη  Διεύθυνση Διοίκησης και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης.

Η κ. Ζηλάκου ευχαρίστησε από καρδιάς για το έργο που επιτελούν τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Ειρήνη Βασίλαινα, τη Διευθύντρια Διοίκησης κ. Πελαγία Νιαρχάκου, τον Διευθυντή του Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης κ. Κωνσταντίνο Διαθεσόπουλο, που – όπως είπε – δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, κάτι το οποίο εκτιμά και αναγνωρίζει βλέποντας την ποιοτική δουλειά που  γίνεται καθημερινά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός  άλλων και οι κ.κ. Βουλευτές Νόνη Δούνια, Νικόλαος Μανωλάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Κυριακή Μπουρδάκου, Παναγιώτης Ρέππας, ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *