Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Λαμπερή και Χαρούμενη Πρωτοχρονιά

πρωτοχρονιά 1 Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών και φωτισμών, με φόντο το πρώτο λιμάνι της χώρας, καλωσόρισε ο Δήμος Πειραιά το 2022.

Από τον φωταγωγημένο Πύργο του Πειραιά δόθηκε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση του νέου έτους και στη συνέχεια δεκάδες πυροτεχνήματα και βεγγαλικά φώτισαν την πόλη και τη θάλασσα του Πειραιά, στέλνοντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας για τον καινούργιο χρόνο.

Τα πρώτα λεπτά του νέου έτους ο Πειραϊκός ουρανός «πλημμύρισε» με φως, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα ορατό από τις 5 δημοτικές κοινότητες της πόλης, καθώς και από άλλα πρωτοχρονιά 2σημεία του λεκανοπεδίου. Την ίδια στιγμή ο Δήμος Πειραιά υποδέχτηκε το «Blue Star Delos», το πρώτο πλοίο του 2022 που έφτασε στο λιμάνι!

Το ξεχωριστό αυτό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολίτες διαδικτυακά, μέσω live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.gr και το youtube και facebook του Destination Piraeus, καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού και με όλα τα μέτρα που ορίζει η Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά αναφέρει:

«Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022!

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Τα φώτα που έλαμψαν στον Πειραϊκό ουρανό στην αλλαγή του χρόνου, μας εμπνέουν και μας γεμίζουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, καθώς και αισιοδοξία ότι το νέο έτος θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Το 2022 είναι βέβαιο ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις που επιφέρει στις ζωές μας η πανδημία του κορωνοϊού, παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε και σε αυτή τη δοκιμασία, αρκεί να έχουμε υπομονή, ψυχραιμία, πίστη και εμπιστοσύνη στην επιστήμη.

Για τον Πειραιά είναι βέβαιο πως και το 2022 θα είναι μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης, προόδου και εξωστρέφειας! Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική, υλοποιούνται και ολοκληρώνονται εμβληματικά έργα και γίνονται ακόμη μεγαλύτερα βήματα για ένα καλύτερο μέλλον, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Εύχομαι υγεία σε όλους, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *