Δήμος Πειραιά…ΜΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018-2019

Δήμος ΠειραιάΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, η χορωδία Libro Coro και η Σχολή Χορού «Α. Χατζιάρας».

Mετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα ακολουθήσει συναυλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από  το δημοφιλές συγκρότημα Kings, στις 20:00.

Οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές και αυτές τις γιορτές σε τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα, στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Παύλου Μελά και στην πλατεία Δωδεκανήσου, όπου θα τους υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης. Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα θα ανοίξουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018.

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά θα πραγματοποιηθούν στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα στη Μαρίνα Ζέας και στην πλατεία Παύλου Μελά. Για ένα μήνα και συγκεκριμένα από το Σάββατο 8/12 έως την Κυριακή 6/1. Επιπλέον στις 22/12 και 24/12, θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Ζέας Εργαστήρι Μαγειρικής για παιδιά, από το Kids Cooking Club με τον βραβευμένο σεφ Κυριάκο Μελά.

Τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι, στα τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου Πειραιά στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Δωδεκανήσου και στην πλατεία Παύλου Μελά. Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Άι Βασίλη περιλαμβάνουν παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και θεματικά δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

Αναλυτικότερα:

 

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Άι Βασίλη στη Μαρίνα Ζέας, υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους για να ζήσουν όμορφες στιγμές, με πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων όπως: παγοδρόμιο, carouzel, τραμπολίνο, πίστα cart. Επιπλέον μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφθούν το εργαστήρι του Άι Βασίλη και το εργαστήρι των Ξωτικών για να ζήσουν τη ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

 

Στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, το χριστουγεννιάτικο πάρκο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά, για να διασκεδάσουν στην πίστα με τα συγκρουόμενα, στο τραμπολίνο, στο τρενάκι και με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών.

 

Στην πλατεία Δωδεκανήσου, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο σε ένα εντυπωσιακό παιδότοπο με φουσκωτά, στο τραμπολίνο και με πολλά άλλα παιχνίδια, τα οποία θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

 

Πλήθος χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων και στην πλατεία Παύλου Μελά. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο με καρουζέλ, τρενάκι, τραμπολίνο, το έλκηθρο του Άι Βασίλη και πολλές δραστηριότητες. Το σπίτι του Άι Βασίλη περιμένει τα παιδιά, για να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

 

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα θα ανοίξουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *