Δήμος Πειραιά.Νέος Ιστότοπος Μόνο για την ενημέρωση πολιτών για τον Κορονοϊό

Δήμος ΠειραιάΈναν νέο ιστότοπο αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτών για τον  κορωνοϊό δημιούργησε ο Δήμος Πειραιά. Στο https://covid19.cityofpiraeus.org οι πολίτες μπορούν πλέον να  μαθαίνουν άμεσα τις ενέργειες του Δήμου  και της πολιτείας, με στόχο την προστασία της  δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στον νέο ιστότοπο, ο οποίος είναι εύχρηστoς και λειτουργικός, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να  εξυπηρετούνται αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπροσθέτως έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν χρήσιμες οδηγίες, πληροφορίες και  τρόπους προφύλαξης από τον κορωνοϊό, καθώς και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η δημιουργία του νέου ιστότοπου  «covid19.cityofpiraeus.org»,  έχει ως στόχο την άμεση ενημέρωση των Πειραιωτών για τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας:  «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που  εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που λαμβάνει η Δημοτική Αρχή για τον κορωνοϊό, προκειμένου να ενημερώνονται έγκυρα οι πολίτες, για να προστατεύσουν το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία τους. Οι δημότες μας μπορούν πλέον να βρουν στον νέο ιστότοπο χρηστικές πληροφορίες, καθώς και να ενημερωθούν για τα προληπτικά μέτρα του Δήμου και για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *