Δήμος Πειραιά.ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΕΡΓΑ2Νέες ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησε ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, με στόχο την βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης.

Στις εργασίες ασφαλτοστρώσεων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη και από τον Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες.

Ασφαλτοστρώσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Λουκά Ράλλη, Βούλγαρη, Δεληγιώργη, Ζέας, Αρκαδίου, Θεάτρου, Νεωρείων, Μουσών, Μινύων, Λόντου, Σκευοθήκης, Θρασυβούλου, Σηραγγείου και Καρατζά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως επισκέφθηκε τους δρόμους όπου ξεκίνησαν νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων, οι οποίοι έχρηζαν παρέμβασης, προκειμένου να γίνουν πιο λειτουργικοί και ασφαλείς. «Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, επισημαίνοντας πως τα τελευταία 5 χρόνια έχουν υλοποιηθεί εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *