Δήμος Πειραιά…ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ « Ο ΜΙΚΡΟΣ AMADEUS – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην παιδική παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα», στο Δημοτικό Θέατρο, την οποία παρακολούθησαν  δωρεάν τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.

Η παιδική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά, ήταν μια πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Προέδρου του κ. Νίκου Πλατανησιώτη. Πριν από την παράσταση προσφέρθηκαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα, προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, του  μαιευτηρίου «Ρέα», του «Μετροπόλιταν» της «Βιοϊατρικής» και της «Eurobank».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης αναφερόμενος στην παιδική παράσταση τόνισε, ότι είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Προέδρου του κ. Νίκου Πλατανησιώτη. Η εκδήλωση είπε – γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης Περιφέρειας Πειραιά. Σημείωσε ότι τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, έχει την υποστήριξη της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά κ. Νίκος Πλατανησιώτης σε δήλωσή του τόνισε, ότι η εκδήλωση είναι μια προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά προς τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τόσο του Δήμου Πειραιά όσο και των όμορων Δήμων, γιατί τις γιορτινές αυτές μέρες – όπως είπε – θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά, με τη σημερινή παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο και με το μοίρασμα δώρων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *