Δήμος Πειραιά..ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΔΡΟΜΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

IMG_2973«Όταν τα παιδιά χαμογελούν, δημιουργούν και εκφράζονται χαμογελάμε κι εμείς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στην παράσταση-θεατρικό παιχνίδι των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου «Παραμυθοδρομίες».

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, με την κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου να γεμίζει από χαρούμενα παιδικά πρόσωπα.

Τα προνήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών παρουσίασαν μια σκυταλοδρομία παραμυθιών, στο πλαίσιο του προγράμματος θεατρικού παιχνιδιού «Ήχοι – Μύθοι – Παραμύθι».

Τα παιδιά IMG_2976καθοδήγησε η παιδαγωγός θεάτρου – εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού κ. Μαρία Ρεντίφη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επεσήμανε στον χαιρετισμό του:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρόγραμμα που πραγματοποιείται στους Βρεφονηπιακούς μας σταθμούς με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας. Είναι αισιόδοξο να τα βλέπουμε να δημιουργούν και να εκφράζονται μέσα από το θεατρικό παιχνίδι από μικρή ηλικία. Τα παιδιά μου είναι σε παρόμοια ηλικία, οπότε ζω και βλέπω καθημερινά αυτές τις εικόνες. Έχω ξαναπεί πως όταν τα παιδιά χαμογελούν, δημιουργούν και εκφράζονται χαμογελάμε κι εμείς. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Χάρις Ζηλάκου, η οποία παρά τα προβλήματα κάνει μια σημαντική δουλειά στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τη Διευθύντρια κα Βασίλαινα και  όλο το προσωπικό που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ξεπερνώντας προβλήματα του Δήμου, με προσωπική εργασία και με εθελοντισμό. Σας εύχομαι να χαρείτε την παράσταση των παιδιών και μακάρι να  γίνουν κι άλλα παρόμοια προγράμματα στο μέλλον, γιατί είναι σημαντικό από μικρή ηλικία τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα και τη φαντασία τους».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *