Δήμος Πειραιά .ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ..Τα μαθήματα ξεκίνησαν

e-kanali-ena-mousikiΤο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά συνεχίζοντας μια πορεία 27 ετών στον χώρο της μουσικής εκπαίδευσης στην πόλη του Πειραιά, άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της μουσικής τέχνης.

Αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που παρέχει υψηλής ποιότητας μουσικές σπουδές και θεωρείται το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του Δήμου που δίνει αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών με προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης.

Παράλληλα λειτουργούν τμήματα Παραδοσιακής, Λαϊκής και Μοντέρνας Μουσικής.

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά στεγάζεται σε ένα κτίριο 1.000 τ.μ. Διαθέτει αίθουσα συναυλιών, studio ηχογραφήσεων και κατάλληλους χώρους διδασκαλίας, που εγγυώνται την ασφαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε:

«Είμαστε διπλά περήφανοι για το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο του Πειραιά, γιατί εκτός του ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την επίσημη έναρξη των μαθημάτων στις 14 Σεπτέμβρη, πετύχαμε να είμαστε και απολύτως έτοιμοι λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους  μαθητές μας.

Η νέα σεζόν επιφυλάσσει ιδιαίτερα ευχάριστες δράσεις για το μουσικό ταξίδι των μελών του ΠΜΚΠ, που εκτός του υψηλού επιπέδου των μαθημάτων που διδάσκονται από εξαιρετικούς καθηγητές, θα φροντίσουμε να εντάξουμε και νέα τμήματα που θα αφορούν στην επαγγελματική καθοδήγηση των μαθητών μας, σε νέα ψηφιακά εργαλεία, στις νέες τεχνολογίες και πως αυτές θα γίνουν το βοήθημα στην επαγγελματική τους μουσική αποκατάσταση».

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε ημέρα, 9:00 – 21:00, στη γραμματεία του Ωδείου. Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 9.00 – 21.00 (Δευτέρα με Παρασκευή). Αντ/χου Π.Ν. Παναγιώτη Βλαχάκου 34, Αγία Σοφία Πειραιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *