Δήμος Πειραιά.ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ1Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην τελετή λήξης του 3ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά διοργανώθηκε από την ομάδα «NAIL. hit n run» υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, από τις 16 έως και τις 20 Μαΐου.

Ο κ. Μώραλης  απένειμε το βραβείο κοινού στην ταινία Coordinates, του Μάκη Τσούφη, το οποίο παρέλαβαν οι δύο μικροί ηθοποιοί που συμμετείχαν στην ταινία, Σεβαστή Βασιλειάδου και Νικόλας Χονδρονικόλας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την προσπάθεια που κάνουν εδώ και τρία χρόνια και τόνισε ότι ο  Δήμος στηρίζει τα νέα παιδιά που υποβάλλουν προτάσεις και τις υλοποιούν.

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι το φεστιβάλ έχει δυνατότητα να γίνει θεσμός για την πόλη μας, προσθέτοντας: «Είναι χαρά μας να δίνουμε χώρο, ώστε να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους οι νέοι άνθρωποι. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και ταινιών μικρού μήκους είναι σημαντικό και θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε».

Επεσήμανε, επιπλέον, ότι ο Πειραιάς  είναι μια πόλη που έχει πολύ μεγάλο πολιτιστικό απόθεμα σε πολλούς τομείς.

Στο 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά επιλέγησαν 18 από τις 70 ταινίες που έλαβαν μέρος και προβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι ταινίες μικρού μήκους που συμμετείχαν στο καθιερωμένο διαγωνιστικό κομμάτι, αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *