Δήμος Πειραιά…Τιμητική διάκριση από τους Προσκόπους Στο Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

ΜΕΤΑΛΛΙΟΟ  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τιμήθηκε με το μετάλλιο φίλων του προσκοπισμού, από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Σαρωνικού, σε εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων αναγνώρισε την προσφορά του κ. Μώραλη, μετά από πρόταση του Περιφερειακού Εφόρου Σαρωνικού κ. Μιχάλη Κωστάκου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε  θερμά τους προσκόπους για την τιμητική διάκριση, τονίζοντας πως το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Σαρωνικού αναπτύσσει σημαντική δράση, συμβάλλοντας να γίνουν τα παιδιά ενεργοί και δραστήριοι πολίτες, μέσω του προσκοπισμού. Επιπλέον επεσήμανε πως με τη Δημοτική Αρχή υπάρχει μια καλή συνεργασία, καθώς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Σαρωνικού, συμμετέχει σε εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Πειραιά.

Ο Περιφερειακός Έφορος Σαρωνικού κ. Μιχάλης Κωστάκος, σε μήνυμά του, ευχήθηκε στον κ. Μώραλη κάθε οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Επιπλέον τόνισε ότι το μετάλλιο απονέμεται σε πρόσωπα και των δύο φύλων που δεν διετέλεσαν πρόσκοποι ή οδηγοί και τα οποία με οποιονδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στο έργο και προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στον προσκοπισμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *