Δήμος Πειραιά.13Η ΕΚΘΕΣΗ «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

έκθεση κρήτηςΤα εγκαίνια της 13ης Έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση και Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», πραγματοποιήθηκαν, από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον διοργανωτή της έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη, στο Πασαλιμάνι. Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, θα διαρκέσει έως τις 21 Απριλίου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα από τους τοπικούς παραγωγούς της Κρήτης, αλλά  και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα της έκθεσης, περιλαμβάνονται δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων, μουσικών σχημάτων, επιστημόνων και ειδικών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του  μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για την πόλη, αφού είναι η πολλοστή φορά που η έκθεση φιλοξενείται στον Πειραιά, αλλά ποτέ δεν έχει διοργανωθεί μέσα στον αστικό ιστό της πόλης, στο Πασαλιμάνι, σε ένα από τα πιο κεντρικά και όμορφα σημεία της πόλης. Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική έκθεση, την οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *