Δήμος Πόρου.Νέος Πρόεδρος ΔΣ και νέες Αντιδήμαρχοι

ΠΟΡΟΣΠραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9.1.2022 οι εκλογές του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πόρου. Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, νέος Πρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο Γιώργος Κλείσας, απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας από το 2018. Αντιπρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο Β. Ζεντέλης από την μειοψηφία και γραμματέας η Ντ. Καραμάνη.

Στην Ο.Ε. τα 4 μέλη που εκλέχθηκαν  (επιπλέον του Δημάρχου και 2 Αντιδημάρχων που καταλαμβάνουν τις ex officio θέσεις), είναι οι Χρ. Ροή και Εβ. Παπαδοπούλου από την πλειοψηφία, η Αγγ. Μακρή από την μειοψηφία και ο Β. Ταρταράκης από τους ανεξάρτητους συμβούλους.

Επίσης, με Απόφαση Δημάρχου, η απερχόμενη Πρόεδρος του ΔΣ Καίτη Ροΐδη ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών για έναν χρόνο στην θέση της Χριστίνας Ροή, η οποία ορίσθηκε -επίσης για έναν χρόνο- Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών στην θέση της Εβελίνας Παπαδοπούλου. Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών παραμένουν οι Τάσος Παπαχρήστου και Χρήστος Λίτσας, ο πρώτος με αρμοδιότητες στην ύδρευση-αποχέτευση και τα τεχνικά έργα και ο δεύτερος στην καθαριότητα, ενώ η Εβελίνα Παπαδοπούλου θα αναλάβει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο και την προεδρία της Τουριστικής Επιτροπής. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στους επικεφαλής του Δημ. Λιμ. Ταμείου και των Σχολικών Επιτροπών που θα εκλεγούν σε επόμενη συνεδρίαση.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δημητριάδης: «Είμαστε περήφανοι για την δουλειά που κάνουμε στον Δήμο τα τελευταία 7 χρόνια και χρειάζονται πιθανώς άλλα τόσα για να δούμε όλα τα έργα που έχουμε δρομολογήσει ολοκληρωμένα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *