ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ..Εγκαινιάστηκε αναβαθμισμένο και σύγχρονο το Πάρκο Λαού στον Ταύρο

0 (7) O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, το νέο σύγχρονο πάρκο αναψυχής της πόλης μας, το Πάρκο Λαού στον Ταύρο (Λεωφ. Ειρήνης και Δωρίδος).

Με μία όμορφη τελετή εγκαινίων στο Πάρκο, το οποίο πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα των παιδιών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστου Καπάταη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, των Αντιδημάρχων, των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, του Διευθυντή και Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, αλλά και κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, παραδόθηκε από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου το Πάρκο Λαού προς χρήση από τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Ισίδωρος του Ι.Ν. ΕσταυρωDSC_6844PDμένου Ταύρου.

Το αναβαθμισμένο Πάρκο Λαού διαθέτει παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής για ενήλικες, γήπεδο τένις και πινγκ-πονγκ, χώρους περιπάτου, αναψυχής και πρασίνου. Το κόστος του έργου ανήλθε στα 100.000€ και η χρηματοδότηση έγινε με πόρους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *