Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ.Ο χώρος νταλικών στην Άνω Νεάπολη έγινε πλατεία

ΠΛΑΤΕΙΑΓια δεκαετίες υπήρξε χώρος εγκατάλειψης και στάθμευσης νταλικών και σήμερα μετατράπηκε σε πλατεία. Στην περιοχή της Άνω Νεάπολης ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ολοκλήρωσε ένα ακόμη έργο. Η νεα πλατεία 550m2 μετά από τρείς μήνες εργασιών είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δημότες. Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν παγκάκια, συστήματα ηλεκτροφωτισμού αλλάζοντας το τοπίο με δενδροφυτεύσεις και χώρους σκίασης.

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Η διασφάλιση ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητάς μας. Καμία πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει τον προγραμματισμό μιας σειράς έργων και παρεμβάσεων στον οικιστικό ιστό. Με συστηματική εργασία και σχεδιασμό στον τομέα συντήρησης και ανάπτυξης των ανοιχτών χώρων του Δήμου, καταφέραμε σε τρεις μήνες να μεταμορφώσουμε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο δεκαετιών σε πλατεία. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να αναδείξουμε κάθε ανεκμετάλλευτο χώρο της πόλης και να πάρουμε πίσω το χαμένο μας οξυγόνο. Προστατεύουμε και αναβαθμίζουμε τις πλατείες και τα πάρκα  της πόλης, συνδυάζοντας παράλληλα το πράσινο και την αναψυχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *