ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ..ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΦΑΛΗΡΟ1Η Δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου και το έργο του Δημάρχου Διονύση  Χατζηδάκη διακρίθηκε και τιμήθηκε για μια ακόμα φορά και μάλιστα στα πλαίσια του καταξιωμένου θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα βραβεία BEST CITY AWARDS 2018, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και το παρόν στην σημαντική αυτή εκδήλωση για την αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα έδωσαν αιρετοί και εκπρόσωποι της καθώς και επιστήμονες, τεχνοκράτες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι.

Τα BEST CITY AWARDS 2018 στόχο έχουν να προβάλουν τις καλύτερες πρακτικές, καινοτόμες δράσεις και εφαρμοσμένες τεχνολογίες οι οποίες εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους δημότες και η αξιολόγηση των προτάσεων και των υποψηφιοτήτων έγινε από ανεξάρτητη επιστημονική κριτική επιτροπή.

Ειδικά φέτος, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, προτάθηκαν, αξιολογήθηκαν και τελικά βραβεύτηκαν για δύο δράσεις και μάλιστα σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας της αναγνώρισης που τυγχάνει στους αυτοδιοικητικούς κύκλους το πολυδιάστατο και σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής. Ειδικότερα:

Στην κατηγορία «Δράσεις αντιμετώπισης και μελέτες προστασίας δημοτών από έκτακτα περιστατικά» η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε το Gold βραβείο για την πρωτοποριακή δράση: Ολοκληρωμένη Διαχείριση Κουνουπιών στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Στην κατηγορία « Δράσεις αξιοποίηση πράσινης & ανανεώσιμης ενέργειας» η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε το Silver βραβείο για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και συγκεκριμένα για την δράση:  Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου & Ανάπλαση Περιβάλλοντος χώρου 22 στρεμμάτων η οποία αποτέλεσε την σημαντικότερη παρέμβαση ανάπλασης από Δήμο στην Νότια Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *