Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4».Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό

κανάλιΟ πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ήταν ο φιλοξενούμενος του Ίωνα Κεχαγιόγλου και της εκπομπής “Ξυπνήστε” στο Κανάλι Ένα 90,4, ο οποίος ωστόσο μίλησε με την ιδιότητα του ως γιατρός.

Ο κ. Τζεφεράκος, αναφερόμενος στο θέμα της πανδημίας του κορονοϊού, επεσήμανε ότι η αποφυγή είναι η καλύτερη θεραπεία – υπενθυμίζοντας τα σοφά λόγια του Ιπποκράτη – και τόνισε ότι στο νοσοκομείο του επικρατεί ηρεμία καθώς ακολουθούνται κατά γράμμα όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, τόσο για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ αναφέρθηκε και στα μέτρα προφύλαξης που έχουν ληφθεί στο Κανάλι Ένα, υπενθυμίζοντας ότι το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου διέθετε στους εργαζόμενους αντισηπτικά, τα οποία μάλιστα είχε μοιράσει στους 600 και πλέον καλεσμένους που είχαν παραβρεθεί στην εκδήλωση της ΔΗΡΑΠ για την Ημέρα Ραδιοφώνου, στις 13 Φεβρουαρίου!

Ο κ. Τζεφεράκος επιπλέον τόνισε ότι “στην Ελλάδα προς το παρόν είμαστε τυχεροί” αφού “σε μια πανδημία με έναν ιο που έχει τόση μεγάλη νοσηρότητα και εξάπλωση, είμαστε σε καταπληκτικούς αριθμούς”.

Ο γιατρός υπενθύμισε στους ακροατές και την οδηγία του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση κινδύνου του κορονοϊού, κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος δήλωσε πως όλοι μας θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε τον κορονοϊό, σε ότι αφορά την προστασία των γύρω μας και του εαυτού μας.

Στη συζήτηση παρενέβη – κάνοντας έκπληξη στον πατέρα του – και ο γιατρός του νοσοκομείου “Κωνσταντοπούλειο” Δημήτρης Τζεφεράκος, ο οποίος μεταξύ άλλων συμβούλεψε τους ακροατές, αν μπορούν να λύνουν το ιατρικό τους πρόβλημα από το τηλέφωνο να το κάνουν ώστε να μην πηγαίνουν στα νοσοκομεία “γιατί η κατάσταση είναι λίγο ιδιαίτερη”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *