Διαδρομές «ανάγνωσης» αστικού Πειραιά 1840-1940 .Στο αρχαιολογικό Μουσείο

IMG_1059Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18.30, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, Χαριλάου Τρικούπη 31, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων και οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιώς και των Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Πειραιώς διοργάνωσαν διάλεξη με ομιλήτρια: Σταματίνα Γ. Μαλικούτη, Δρ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π., Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με θέμα: Διαδρομές «ανάγνωσης» του αστικού Πειραιά 1840-1940.IMG_1058

Πάντα πολύ καλές οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο αρχαιολογικό μουσείο και προσελκύουν πολύ κόσμο, γιατί όλοι θέλουν να μάθουν για την πόλη που κατοικούν και υπεραγαπούν.

Πρέπουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές που με πολλή προσπάθεια καταφέρνουν να φέρνουν με επιτυχία ένα τέτοιο μεγάλο πρόγραμμα σωστών διαλέξεων και ενημερώσεων.

Γέμισε και αυτή τη φορά η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του λιονταριού στο ισόγειο. Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιά και Νήσων κ. Στέλλα Χρυσουλάκη, την Φιλόλογο και πρόεδρο του Σωματείου ΔΙΟΝΥΣΟΣ, κ. Μαργαρίτα Βέργου, μία από τις πλέον αξιόλογες Πειραιώτισσες σε ότι έχει σχέση με την ιστορία και την έρευνα πάνω στον αρχαίο Πειραιά, τον πρώην Βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Πρόεδρο των Εμπειρογνωμόνων Θαλάσσης κ. Αντώνη Ματθαίου, τις κυρίες Ρεβέκκα Δημητριάδου, Αικατερίνη Θανοπούλου, Ελένη Γιανναδάκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *