Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά

1Την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρας 6μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ, η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, σε συνεργασία με το ΕΒΕΠ, στα πλαίσια τω ημερών Θάλασσας 2019 διοργάνωσαν τα εγκαίνια έκθεσης Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Φωτογραφίας και Αγιογραφίας.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων η Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Σοφία Παυλάκου, πλαισιωμένη από τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου απένειμε στον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ τον τίτλο IMG_2798του μέλους.

Επίσης δόθηκαν έπαινοι σε εκθέτες για την συμβολή τους στην επιτυχία της έκθεσης και βγήκαν όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες. Όλοι έγιναν μια αγαπημένη αγκαλιά γύρω από τον πιανίστα, Δημήτρη Λαουτάρη, που με την απαλή μουσική του συνόδευσε την όλη εκδήλωση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στην συνέχεια έγιναν απαγγελίες ποιημάτων από την κ. Θάνου, τον κ. Μικέλη και από τον αγαπητό φίλο, Παλαιό Πρόσκοπο και συνάδελφο Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας Στέργιο Δημόγλου.

Ευχαριστίες στην Πρόεδρο του ΖΗΝΩΝΑ κ. Αγγελική Μπουλιέρη, στον Ιατρό και στοχαστή κ. Γιάννη Οικονομίδη, τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Πτέραρχο Στάθη Ταγκαλάκη, στον κ. Γιούρντα, που βοήθησαν σημαντικά στην απονομή, τον κ. Δημήτρη Λαουτάρη, το αγαπητό μέλος Δημήτρη Γκίκα, την οικογένεια Λαουτάρη που ήταν όλοι παρόντες, ο Μάνος Δημητρίου Λαουτάρης συμμετέχει και στην έκθεση των εικαστικών, την οικογένεια Δημόγλου, την οικογένεια Ελευθερίου Ζαχαρία, και όλους που τίμησαν την εκδήλωση με την ακριβή παρουσία τους.

Κοσμήματα και λαμπρά στολίδια της εκδήλωσης αναδείχτηκαν: ο σπεσιαλίστας του πιάνου Δημήτρης Λαουτάρης και η πανέμορφη σε φωνή και παρουσία Ηλέκτρα Δημόγλου. Δύο ταλαντούχοι άνθρωποι που χάρισαν αξέχαστες στιγμές και καταχειροκροτήθηκαν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *