«Εθνεγερσία 1821 – 1828» Επική Ποιητική Συλλογή του Πότη Κατράκη

Εθνεγερσία 1821 – 1828»Δεκάδες τα βιβλία στο ενεργητικό του δραστήριου φιλοσοφημένου και αγαπητού φίλου, Δικηγόρου Πότη Κατράκη.

Όλα ένα και ένα με μια αστείρευτη και πολύ καλή κυοφορία, που σίγουρα εκπλήσσει με την πολυδιαφορετικότητά της και τις υπέροχες ιδέες, που κάθε φορά αναλύει και δημοσιεύει.

Ποίηση, μυθιστόρημα, διήγημα, μελέτες, δοκίμια, όλα γραμμένα με τέχνη και ποιότητα που σίγουρα θα κρατηθούν μακριά από την φθορά του χρόνου.

Τελευταίο του βιβλίο μια μεγάλη και καλή προσπάθεια να αποδώσει με έμμετρο τρόπο την όλη διαδικασία της οκτάχρονης επανάστασης του 21, που μας χάρισε την ελευθερία, μετά από έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα παλιγγενεσίας, που αποτίναξε τον αποτρόπαιο και βασανιστικό ζυγό του βάρβαρου κατακτητή.

Μέσα από ένα βιβλίου 155 σελίδων, ευχάριστης ποίησης μπορεί καθένας να πάρει μια καλή ιδέα για το τι ήταν αυτή η επανάσταση και πόσο αίμα χύθηκε για να μπορέσει να καρποφορήσει.

Να συγχαρούμε τον Πότη Κατράκη που κάθε φορά στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και πρωτοπορεί, γιατί και εδώ έχουμε ένα βιβλίο που γράφτηκε για την μεγάλη επέτειο των διακοσιοστών χρόνων από την έναρξη της θρυλικής εποποιΐας, που θα γιορταστεί επίσημα μετά από ενάμιση χρόνο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *