ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ»

ΑΘΛΗΤΙΚΟ1 ΑΘΛΗΤΙΚΟ3Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην ειδική εκδήλωση για τα 50 χρόνια κοινωνικής προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, του Αθλητικού Σωματείου  «Η Οδηγήτρια», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Η «Οδηγήτρια» είναι μια ιστορική ομάδα, με περισσότερα από 50 χρόνια δράσης στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο του Πειραιά. Όλες αυτές οι επιτυχίες, όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο το γνωρίζουμε, είναι αποτέλεσμα ανθρώπων οι οποίοι έχουν μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό.

Και η «Οδηγήτρια» διαθέτει τέτοιους ανθρώπους, μια πολύ ικανή διοίκηση που επενδύει όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και στο μέλλον της ομάδας με τις ακαδημίες στις οποίες αθλούνται παιδιά και έφηβοι.

Για τον Παναγιώτη Σαλπέα, τι να πω; Είναι και ο γιος του  Ηλίας σήμερα εδώ. Είναι γνωστή και μεγάλη η προσφορά του πατέρα του σε αυτό το γήπεδο. Η διαδρομή της οικογένειας Σαλπέα είναι σημαντική στην πόλη μας και αναγνωρισμένη από  όλους. Ο Ηλίας,  όσο τον ξέρω από την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο,  συνεχίζει την παράδοση μιας οικογένειας με πολύ αγάπη για τον Πειραιά.

Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά σας και να έχετε πολλές και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες! Σας ευχαριστώ πολύ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *