Εκδήλωση για τα ΑΜΕΑ Ομιλητής Γ. Αγγελίνας Ρόταρυ Πειραιά και Φωνής Πειραιωτών

IMG_0841Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.00, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, η Εφημερίδα η Φωνή των Πειραιωτών και ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιά διοργάνωσαν μια καταπληκτική εκδήλωση αφιερωμένη στα Α.Μ.Ε.Α. Ομιλητής ο Ιατρός Γεώργιος Αγγελίνας, με θέμα: «Άτομα με αναπηρία στην κοινωνία του Καιάδα».

Τον ομιλητή παρουσίασε και χαιρέτησε την εκδήλωση ο Εκπρόσωπος του Ρόραρυ Πειραιά κ. Δημήτρης Βεντούρης, που μας έδειξε ότι κανείς δεν είναι διαφορετικός από τον άλλο και ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι κIMG_0810αι ίσοι με τις αδυναμίες και τα προβλήματά μας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αρχισυ ντάκτης της Φωνής κ. Γιάννη Κανατσέλης, τονίζοντας ότι Η ΦΩΝΗ είναι μια εφημερίδα που ενημερώνει σωστά και βοηθά στην πλήρη και καταγραφή των γεγονότων, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε σοβαρές εκδηλώσεις όπως αυτή με τον Ρόταρυ και τον κ. Αγγελίνα.

Πόσο καλός και πόσο παραστατικός ο κ. Αγγελίνας, ένας άνθρωπος με πολλές ανθρώπινες ευαισθησίες, που προσπαθεί να τις κάνει βίωμα όλου του κόσμου.IMG_0824

Είμαστε όλοι εν δυνάμει ΑΜΕΑ, τόνισε κατ’ επανάληψη ο κ. Αγγελίνας, τονίζοντας πως και ο ίδιος ξεκίνησε ως ένας νέος υγιής αλλά που στη συνέχεια, λόγω ασθένειας, αναγκάστηκε να ζει πάνω σε ένα αμαξίδιο, πράγμα που όμως δεν τον εμποδίζει να ζει κανονικά και να συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στην Κοινωνία.

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη ο  κ. Αγγελίνας, βοηθά τα μέγιστα να αποκτήσει ο Δήμος του Ανθρώπινο πρόσωπο για όλους τους δημότες.

Όλοι συγχαρήκαμε τον κ. Αγγελίνα για την σοφή και ανθρώπινη ομιλία του. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Είναι πέρα για πέρα άξιος.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, την Πολιτευτή κ. Μίνα Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο του ΑΡΓΩ παιδιών με ειδικές ανάγκες κ. Γιάννη Ανδρέογλου τις κυρίες και τους κυρίους, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Γεωργία Ματσούκα, Μαρία Οικονόμου, Αλέξη Βασιλειάδη, Άννα Καψοκόλη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *