Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση για την Γυναίκα . Στη Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά

IMG_5621Η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, τίμησε την παγκόσμια μέρα της γυναίκας με μια όμορφη εκδήλωση, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, και πολύ καλούς ομιλητές, στην αίθουσα εκδηλώσεών της.

Με σιγή ενός λεπτού για τα άδικα θύματα των Τεμπών ξεκίνησε η εκδήλωση και ήIMG_5599 ταν κάτι το ξεχωριστό, καθώς οι μανάδες είναι πάντα αυτές που φέρουν το μεγάλο βάρος της απώλειας των παιδιών τους.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι ομιλίες των εξαίρετων επιστημόνων της Εταιρίας, της κ. Ευαγγελίας Λιάπη, Φιλολόγου – Ποιήτριας, του κ. Διονύση Βαλλιανάτου Γιατρού – Συγγραφέα και του κ. Θανάση Κοπάδη Μαθηματικού – Συγγραφέα.

Όλοι οι ομιλητές, ο καθένας από την σκοπιά του, ανάφεραν τα τόσα όμορφα προσόντα των γυναικών στο πνεύμα την εργασία, την μητρότητα, το σπίτι και την κοινωνία, τις τέχνες, τον πολιτισμό.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και: τον Βουλευτή κ. Νίκο Μανωλάκο, τον κ. Δ. Χρυσό, Εφέτη και Πρόεδρο του Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, την Αντιδήμαρχο κ. Νανά Χαρβαλάκου – Γλύκα, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρύδη, την πρώην πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Ζωή Κεχαγιά την πρόεδρο της Εταιρίας κ. Σοφία Παυλάκου, τις κυρίες και τους κύριους: Λευτέρη Ζαχαρία, Παναγιώτη Βλασόπουλο, Κώστα Ευσταθίου, Δήμητρα Διολέτη, Λιλή Ημέλλου, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Αντώνη και Αναστασία Μικέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *