Εκδήλωση για την Ναυμαχία Σαλαμίνας στο μουσείο Ναυτικής Παράδοσης Περάματος

αργώ 4Το κέντρο πολιτισμού «Αργώ» της εξαιρετικής Χορογράφου και καθηγήτριας χορού κ. Ρένας Βέγκου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στα πλαίσια της ημερίδας για την Ναυμαχία της Σαλαμίνος την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ στο μουσείο Ναυτικής Παράδοσης στο Πέραμα.

Σημαντικοί ομιλητές όπως ο ιστορικός ερευνητής Φάνης Καπαραλιώτης, η συγγραφέας-ερευνήτρια της ναυπηγικής ιστορίας Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου, ο ιστορικός Στέφανος Σκαρμίντζης διαφώτισαν με τις εξειδικευμέαργώ 3 νες τους γνώσεις τους προσελθουσόντες.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Πλακιωτάκης καθώς και σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής της χώρας μεταξύ των οποίων βρέθηκε κι η δική μας Αλεξάνδρα Γκανά.

Την ημερίδα στόλισαν με τις χορευτικές τους δεξιότητες οι αθλητές διεθνούς κλάσης της αγωνιστικής ομάδας latin της «Αργώ » Περάματος, Αθηνά Σόρκου και Βασίλης Σισκαμάνης, οι οποίοι ταξίδεψαν το ακροατήριο στην εποχή του μεγάλου τσάρου Ν.Ρωμανοφ χορεύοντας ένα ατμοσφαιρικό Waltz «Once upon a September» με ελκυστικό ταπεραμέντο και συνεπαγωγικα προκλήθηκε η καθήλωση του κοινού. Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης για την ευγενή πρόσκλησή τους.

Φώτο αργώ 3,   4

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *