Εκδήλωση για την στήριξη της επιχειρηματικότητας στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

 

IMG_1127Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, ώρα 17.30 μ.μ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Β.Ε.Π., (Καραΐσκου 111, γ΄ όροφος), πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα 2ης γενιάς από το Β.Ε.Π. σε συνεργασία με το Κ.ΕΠ.Α. ΒΕΠ και τον Σ.Ε.Γ.Ε.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για την στήριξη της επιχειρηματικότηταIMG_1125 ς, διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Απασχόλησης ΒΕΠ και  τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: « Επιχειρηματικότητα 2ης  Γενιάς / Εναλλακτικές Μορφές Χρηματοδότησης».

Η συμβολή της οικογενειακής επιχείρησης σε εθνικό επίπεδο είναι σημαντική και  έχει ως αποτέλεσμα να παράγεται μεγάλο ποσοστό του ΑΕΠ και να απασχολείται σημαντικός αριθμός εργαζομένων από αυτές τις επιχειρήσεις. Δυστυχώς, μόνο μικρό ποσοστό των οικογενειακών επιχειρήσεων περνά επιτυχώς στη δεύτερη γενιά και, ακόμα μικρότερο, επιβιώνει στην τρίτη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σωστή προετοιμασία των ανθρώπων που θα κληθούν να  διοικήσουν στο μέλλον την οικογενειακή επιχείρηση έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα βιωσιμότητας με εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Γιάγκας, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Μιχάλης Ψαρράς, η συνεργάτιδά μας κυρία Κλαίρη Παπαγεροθέου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *