Εκδήλωση για τον ΔΙΑΒΗΤΗ Στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιά

IMG_0783Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 7μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, Γρηγόρη Λαμπράκη 144, Πασαλιμάνι Πειραιά, ο σύλλογος Διαβητικών Πειραιά, σε συνεργασία με την αδελφότητα διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία μίλησε ο διαβητολόγος, υπεύθυνος του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά κ. Ανδρέας Μελιδώνης.

Πολύ καλή και ενημερωτική η εκδήλωση, με τον γιατρό κ. Μελιδώνη να εξηγεί λεπτομερώς την έννοια και την ίδια την αρρώστια ΔΙΑΒΗΤΗΣ και πόσο επηρεάζει αυτή τη ζωή μας.

Γέμισε με μέλη και φίλους η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων, γιατί το θέμα ΔΙΑΒΗΤΗΣ είναι κάτι που απασχολεί σχεδόν όλους τους Έλληνες.

Μεταξύ των προσελθIMG_0778 όντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Αικατερίνη Δουρέκα, την Πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Μαριολένη Νεοφύτου, την Πολιτευτή κ. Εύα Καμπίτση, τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους κυρίες, Εβίτα Κουστένη, Σοφία Συμεωνίδου – Τριανταφυλλάκου, τις κυρίες και τους κυρίους: Χριστίνα Βλάχου, Σακελλαράκη Ελένη, Βάσω Γανωτοπούλου, Μίνα Κατσή, Λίτσα Γιαννακάκου, Αθανάσιο Χρονόπουλο, Γεώργιο Σπηλιωτόπουλο, Θεόδωρο Τριανταφυλλάκο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *