Εκδήλωση για τους πρόσφυγες Στον Πολυχώρο «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ»

βήνη 1 βήνη 2Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, στον Πολιτιστικό χώρο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ στα Καμίνια Πειραιά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης και συμπαράστασης με τον τίτλο «Κύματα προσφυγιάς… δος μοι τούτον τον ξένον», με μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η ομάδα έκφρασης και πολιτισμού «Κινούμενη Άμμος» και στήριξανψ : η Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών, το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Πειραιά, το Λιμάνι της Αγωνίας, η Πολιτιστική Οργάνωση Microkosmos και ο Σύλλογος Κατοίκων Μικρολίμανου – Απόγονοι Μικρασιατών Προσφύγων 1922.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6μμ με διαδραστικά παιχνίδια; για παιδιά με θέμα «ο ξένος», όπου πάνω από 30 παιδιά συμμετείχαν με τη φαντασία και τις κατασκευές τους, συνεχίστηκε στις 8,15μμ με θεατρική παράσταση από την ομάδα «κινούμενη άμμος» κι έκλεισε στις 12 τα μεσάνυχτα αφού προηγήθηκε 2ωρο μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της ομάδας..

Ευχαριστούμε τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας την κατανυκτική αυτή ατμόσφαιρα παρά το μεγάλο αριθμό των προσερχομένων όλων των ηλικιών.

Δήμητρα Βήνη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *