Εκδήλωση Νανάς Γλύκα – Χαρβαλάκου στην Πισίνα

9Το αδιαχώρητο έγινε την Κυριακή 19 Μαΐου το μεσημέρι στην Πισίνα-Μαρίνα Ζέας στην εκδήλωση της Νανάς! Η αγαπημένη σε όλους μας( Νανά) ΑΘΗΝΑ ΓΛΥΚΑ –ΧΑΡΒΑΛΑΚΟΥ διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί θητείας Γιάννη Μώραλη και είναι και πάλι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ίδια παράταξη και τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ.

 

Πάνω από 2000 άτομα έσπευσαν 12να δείξουν την αγάπη τους στην αξιόλογη Νανά! Φίλοι, συγγενείς, συνυποψήφιοι και φυσικά η οικογένειά της με τους γονείς της, το σύζυγό της πρώην δήμαρχο Γιάννη Γλύκα και τα γλυκύτατα παιδιά τους , όλοι στο πλευρό της. Η Νανά τούς ευχαρίστησε όλους, έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία της ως αντιδημάρχου, αναφέρθηκε στο έργο του Γιάννη Μώραλη και υποσχέθηκε στη συνέχιση του όμορφου αυτού ταξιδιού…

13

Στην εκδήλωση ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη καθώς και με την ψυχή του συνδυασμού, τον χαρισματικό, τον άνθρωπο της προσφοράς, τον Ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιάννης Γλύκας, ο σύζυγος της Νανάς που για άλλη μια φορά με τον δικό του μον14αδικό τρόπο είπε τα καλύτερα για τη Νανά και τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ. Μια πραγματικά πολύ συγκινητική εκδήλωση!

 

Καλή επιτυχία στη λατρεμένη μας Νανά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *