Εκδρομή της Φωνής..Οινόη – Όσιος Μελέτιος – Άγιος Βασίλειος

IMG_6359Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, η Εφημερίδα «Η Φωνή των Πειραιωτών» διοργάνωσε μια ακόμα όμορφη ημερήσια προσκυνηματική, ενημερωτική και χαλαρωτική εκδρομή, με προορισμό αυτή την φορά την γραφική Οινόη, τη γνωστή Ιερά Μονή Οσίου Μελετίου και τον πανέμορφο Άγιο Βασίλειο, με το La Playa Holiday και με κόστος μόνο 10 ευρώ.

 

IMG_6362

Αναχωρήσαμε το πρωΐ στις 8:15 από το προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με πρώτη στάση στην Οινόη και καφέ κάτω από τα πεύκα και την δροσιά της περιοχής.

 

IMG_6392

IMG_6380

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια πήγαμε στην ιερά Μονή Οσίου Μελετίου, όπου ξεναγηθήκαμε, κεραστήκαμε και με τους ψάλτες μας, ον Βαγγέλη και τον Παναγιώτη, ψάλαμε το απολυτίκιο του Οσίου Μελετίου και ολιγόλεπτη παράκληση.

 

 

Τελικός προορισIMG_6406μός ο Άγος Βασίλειος με τα πεντακάθαρα νερά και τα γραφικά ταβερνάκια του. Πολύ καλή η Ταβέρνα ΖΑΣΤΑΝΟ του φίλου μας του Παναγιώτη, που ομολογουμένως μας περιποιήθηκε όσο μπορούσε.

 

 

 

IMG_6411

Με ολιγόλεπτη στάση στις Ερυθρές για καφέ, αγορά ψωμιού από ξυλόφουρνο και προμήθεια τυροκομικών προϊόντων της περιοχής, επιστρέψαμε στον Πειραιά μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *