Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

βουτσινάς σήμαΑγαπητέ φίλε,

 

Όπως γνωρίζεις, η αγωνία μου για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας, πάντοτε με ευαισθητοποιούσε αλλά και προσέλκυε το ενδιαφέρον για συμμετοχή και ενεργοποίηση, καθώς ποτέ δεν μου άρεσε να αντιμετωπίζω τα προβλήματα από τη θέση του κριτή, αλλά από αυτήν του μαχητή.

 

Έτσι και τώρα, σε μια εποχή που βρίσκει την επιχειρηματική κοινότητα εξαντλημένη από την ασύμμετρη επιβολή κάθε είδους φόρου και εισφοράς, χωρίς στόχευση για αναπτυξιακή προοπτική και με έντονη -όσο ποτέ- την ανασφάλεια του επαγγελματία στον αγώνα του για επιβίωση, αποφάσισα να συγκροτήσω το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

 

Στόχος μου, η ανάκτηση του θεσμικού ρόλου του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και η ουσιαστική εκπροσώπηση των μελών του, ώστε να εκφραστεί η θέση του κάθε ελεύθερου επαγγελματία και να αναδειχθεί η πραγματική δύναμη του επιχειρείν.

 

Ως επαγγελματίας της ελεύθερης αγοράς και ο ίδιος – ασκώντας το επάγγελμα του λογιστή – είμαι σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους ανθρώπους της ελεύθερης αγοράς, με αποτέλεσμα να έχω προσωπική εικόνα των καθημερινών προβλημάτων τους.  Γι’ αυτό είμαι σίγουρος,  ότι αν με τιμήσουν οι συνάδελφοι επαγγελματίες – μέλη του ΕΕΠ με την ψήφο τους και μου εμπιστευθούν τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του ΕΕΠ, θα ανταποκριθώ επάξια στις προσδοκίες τους, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική περίοδο για την ανάκαμψη και την επαναφορά της οικονομίας σε δρόμους προόδου και ανάπτυξης.

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, θα πραγματοποιηθούν στις 10 & 11 Δεκεμβρίου και κάλπες θα βρίσκονται στον Πειραιά (Αγίου Κωνσταντίνου 3) και στην Ελευσίνα (Εθνικής Αντιστάσεως 98). Μπορούν να ψηφίσουν τα ενεργά μέλη που ανήκουν στους επαγγελματικούς κλάδους της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, της Εστίασης, του Εμπορίου, των Λογιστών, των Ασφαλιστών, των Μεσιτών, της Ναυτιλίας, του Τουρισμού κ.τ.λ..

 

Για να δεις τις θέσεις του συνδυασμού μας και όλους τους κλάδους επαγγελμάτων που συμμετέχουν είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι,  μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας http://dikiep.gr/ αλλά και το κανάλι μας στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=QM4bj8IzM1E

 

Αν κι εσύ πιστεύεις ότι η παρουσία και η εμπειρία μου μπορούν να εγγυηθούν  μια καλύτερη διοίκηση και αποτελεσματικότητα για το επιμελητήριο και τους επαγγελματίες όλων των κλάδων, θα είναι χαρά και τιμή μου αν μου προτείνεις έστω και ένα γνωστό σου άτομο – επαγγελματία /μέλος του ΕΕΠ (στέλνοντάς μου τα στοιχεία επικοινωνίας του),  το οποίο κατά την κρίση σου πιστεύεις ότι μπορεί να συμβάλλει με την ψήφο του σ’ αυτή την εργώδη προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας και του έργου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

 

Με εκτίμηση και ευχαριστίες,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *