Εκπαιδευτήρια ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ.Εορτή Τριών Ιεραρχών και κοπή Πίτας

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ1Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6μμ, στα εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής, Σπάρτης στην περιοχή Υπαπαντής, τελέστηκε εσπερινός με την ευκαιρία της εορτής των τριών ιεραρχών, αρτοκλασία και περιφορά της ιεράς εικόνας.

Με ευλάβεια κάθε χρόνο, η Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, συνεχίζει την παράδοση των αειμνήστων ιδρυτών της, Αικατερίνης και Γιάννη Παυλάκη, που θέλει να εορτάζεται με μεγαλοπρέπεια και τον πρέποντα σεβασμό η μεγάλη γιορτή των δασκάλων της Εκκλησίας και της Παιδείας.

Τις ιερές ακολουθίες τέλεσε ο π. Χρήστος Τζανουδάκης, ιερέας του Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιά και για πολλά χρόνια καθηγητής της σχολής.

Μετά το ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ3πέρας των ιερών ακολουθιών πραγματοποιήθηκε πανηγυρική φιλολογική και μουσικοχορευτική γιορτή στην αίθουσα θεάτρου και εκδηλώσεων στο τέλος ευλογήθηκε και κόπηκε η πατροπαράδοτη βασιλόπιτα της καλής χρονιάς.

Στο τέλος δόθηκε κέρασμα σε όλους και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και την καλή πρόοδο των εργασιών των εκπαιδευτηρίων.

Συντονιστής της γιορτής ο δραστήριος Εκπαιδευτικός κ. Θεοχάρης Κατσής. Πολύ καλή η Μαέστρος κ. Ουρανία Πρασίνου και η χορωδία των μαθητών της.

Οι Γενικοί ΔιευθυντΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ5ές της Σχολής κ. Αλεξάνδρα Παυλάκη και Μανώλης Σκυβαλάκης, απηύθυναν χαιρετισμούς και ευχαρίστησαν όλους τους παρόντες επισήμους καθώς και τους γονείς και μαθητές για την παρουσία τους και για την αγάπη τους στην σχολή που είναι προϊόν μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί.

Την εκδήλωση χαιρέIMG_4887τησε και ο Διευθυντής της Σχολής κ. Γεώργιος Σκυβαλάκης.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους κ.κ. Προέδρους, του ΟΔΕΓ Γιώργο Παυλίδη, του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Κική Καλογεράκου, τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Διαλύνάκη, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Βρεττάκο, τον Στοχαστή Δρ. Τάσο Μπούχλα, τις κυρίες και τους κυρίους, Ελευθερία και Μίνα Κατσή, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *