Εκπαιδευτήρια «SAINT-PAUL – ΔΕΛΑΣΑΛ» ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

IMG_0315Τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul Δελασάλ», διοργάνωσαν, το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, – με την αρωγή του Συλλόγου Αποφοίτων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής και του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – πρωινό αιμοδοσίας. Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί ως τράπεζα αίματος, με κύριο σκοπό την κάλυψη των αναγκών των αιμοδοτών ή των συγγενών τους, αλλά και άλλων ανθρώπων, που έχουν ανάγκη. Την ευθύνη για τη συλλογή και διάθεση της τράπεζας έχει το φιλανθρωπικό σωματείο «IMG_0330Κάριτας Αθήνας».

Σ’ αυτή την εθελοντική δράση πολύτιμης προσφοράς, συμμετείχαν όλα τα μέλη της οικογένειας του “Saint-Paul”, διδάσκοντες, υπάλληλοι, γονείς, απόφοιτοι, καθώς και φίλοι της Σχολής.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, από τις 11.00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Ασφαλούς Διαδικτύου για γονείς και κηδεμόνες, με ομιλίες εκπροσώπων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου “SaferInternet4kids”.

Κατά τη διάρκεια της ηIMG_0357μερίδας αυτής, οι υπεύθυνοι ομιλητές ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο, έδωσαν συμβουλές για την ορθή χρήση της τεχνολογίας και συζήτησαν με τους γονείς για θέματα που τους απασχολούν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *