ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ “ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ”ΕΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

Πολιτευτή Α΄ Πειραιά και Νήσων του κόμματος της

                                                 “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣτου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Συναντήσαμε τον κ. Γιώργο Χατζηκώστα, πολιτευτή Α΄ Πειραιά και Νήσων με το κόμμα της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και τον ρωτήσαμε:

 

Πόσα χρόνια ήσασταν στην Αμερική και ποιές ήταν οι δραστηριότητες σας;

Στην Αμερική πήγα μετά την στρατιωτική μου θητεία το 1971. Εκεί εργάστηκα στην αρχή σε εστιατόρια, μέχρι που απέκτησα τις δικές μου επιχειρήσεις με αντικείμενο την εστίαση, δημιουργώντας συγχρόνως με την Ελληνίδα σύζυγό μου την δική μας οικογένεια.

 

Εκτός από τις οικογενειακές και επιχειρηματικές είχατε και άλλες δραστηριότητες;

Επί τρία έτη συνεργαζόμουν με τον ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας “ΕΛΛΑΣ FM” στην Νέα Υόρκη, όπου διδάσκαμε τον λόγο του Θεού, με τον μακαριστό Νικόλαο Σωτηρόπουλο Φιλόλογο και Θεολόγο. Επίσης αναλύαμε τα πολιτικά δρώμενα της μητέρας πατρίδας.

 

Κύριε Χατζηκώστα μας είπατε οτι επιστρέψατε στην Ελλάδα μετά από 48 χρόνια. Τι σας έκανε να γυρίσετε πίσω στην πατρίδα;

Πολύ καλή η ερώτηση σας. Θα σας εξηγήσω γιατί αποφάσισα να επιστρέψω στην πατρίδα. Σήμερα όντας συνταξιούχος και παρακολουθώντας τα πολιτικά δρώμενα, ιδιαίτερα τις θέσεις του κυρίου Βελόπουλου εδώ και χρόνια, διαπίστωσα ότι είναι ένας γνήσιος Έλληνας πατριώτης που υποστηρίζει τα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας μας, τα οποία αντικατοπτρίζουν και τα δικά μου πιστεύω. Αυτό λοιπόν που με παρακίνησε να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα και να συστρατευτώ με το κόμμα της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου, συμμετέχοντας με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα που κάνει, είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα και οι πελατειακές σχέσεις  που σαν αποτέλεσμα έχουν να οδηγούν τα καλύτερα μυαλά στο εξωτερικό στερώντας του το δικαίωμα να διαπρέψουν στην πατρίδα τους.

 

Κατά την γνώμη σας που αποβλέπει αυτή η στρατηγική του πολιτικού συστήματος που αναφέρατε;

Να αντικαταστήσουν τους γηγενείς Έλληνες με λαθροέποικους και ταυτόχρονα να πλήξουν την Ορθοδοξία.

 

Συχνά ακούγεται ότι οι Έλληνες ομογενείς έχουν αναπτυγμένο το πατριωτικό αίσθημα σε μεγαλύτερο βαθμό, αληθεύει;

Βεβαίως αληθεύει! Για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού, η μεγάλη νοσταλγία για την πατρίδα, μας δημιουργεί ένα βαθύ πατριωτικό αίσθημα, καθώς αναγκαστήκαμε από τις πολιτικές των τελευταίων 50 ετών να ξενιτευτούμε και να μεγαλουργούμε σε ξένες χώρες, όπως γίνεται και σήμερα με τους νέους. Αυτά τα χρόνια οι 5 οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα, δεν δίνουν ελπίδα για το μέλλον του τόπου, ούτε στα παιδιά μας που είναι το μέλλον! Γι’ αυτό επέστρεψα να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του προέδρου μας Κυριάκου Βελόπουλου και την “Ελληνική Λύση”, ώστε να γκρεμίσουμε το σαθρό κατεστημένο και να ξανακάνουμε την Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

 

Γυρίσατε με την οικογένειά σας ή μόνος κύριε Χατζηκώστα;

Η αγάπη μου για την πατρίδα, τον Χριστό και τα ιδανικά, είναι πάνω από όλα! Έτσι άφησα πίσω την οικογένειά μου (σύζυγο, παιδιά και εγγόνια) και επέστρεψα να συνδράμω στον αγώνα για την σωτηρία του έθνους που για μένα είναι ιερός, στηρίζοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος είναι γνήσιος Έλληνας πατριώτης με αξίες και ιδανικά.

 

Κατά την γνώμη σας κύριε Χατζηκώστα, οι ομογενείς θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου;

Φυσικά και θα πρέπει. Και θα μπορούσαν να ψηφίζουν σε πρεσβείες και προξενεία των χωρών που βρίσκονται, εάν τους δινόταν αυτή η ευκαιρία όπως προβλέπεται και στο πρόγραμμα της “Ελληνικής Λύσης”. Όλες οι απαντήσεις για τους ομογενείς και τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, υπάρχουν στο πρόγραμμα της “Ελληνικής Λύσης”, το μοναδικό κόμμα με επικυρωμένο πρόγραμμα 300 σελίδων το οποίο είναι άμεσα εφαρμόσιμο και που κανένα άλλο κόμμα δεν διαθέτει. Και εδώ θα ήθελα να καλέσω όλους τους Έλληνες ομογενείς, στις εκλογές να έρθουν και να δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα της “Ελληνικής Λύσης “ του Κυριάκου Βελόπουλου.

 

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οφέλη από την συμμαχία Ελλάδας Αμερικής μια και ζούσατε τόσα χρόνια εκεί;

Οφέλη για την Αμερική σίγουρα θα υπάρχουν μια και σαν χώρα κοιτάζει πάντα τα συμφέροντά της, κάτι που θα έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα, αλλά δυστυχώς οι κυβερνήσεις έως σήμερα ποτέ δεν το έπραξαν.

 

Ποιά η γνώμη σας για την πρόσφατη συμφωνία των Πρεσπών και ποιά η θέση της “Ελληνικής Λύσης”;

Η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική! Και η “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου θα παλέψει για να ακυρωθεί αυτή η προδοτική συμφωνία. Να προσθέσω ακόμα ότι και στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών ως ηγεμών των Ελλήνων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *