Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ελεύθερη άποψη..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ;

ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΛΙΘΟΥΣ

ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ….. Και ανησυχούμε…

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΔεν είναι παραμύθι. Δεν είναι αποκύημα φαντασίας, αλλά πραγματικότητα στα όρια του θρίλερ.

Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ, στην κομητεία  Έλμπερτ, κατασκευάσθηκε το 1980, ένα μοναδικό μνημείο, από πέντε ογκόλιθους γρανίτη, που σύμφωνα με τους αγνώστους χορηγούς του έργου, προτίθεται να μεταφέρει μήνυμα στην ανθρωπότητα.

Το μνημείο αυτό, που έχει ύψος περί τα έξι μέτρα, αποτελείται από έξι πλάκες, τοποθετημένες όρθιες, με την κεντρική διατεταγμένη στο κέντρο και τις λοιπές τέσσερις γύρω της να σχηματίζουν στη διατομή οριζοντίως, το γράμμα Χ.

Οι πλάκες έχουν χαραγμένες πάνω τους δέκα “εντολές”, σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, αγγλικά, ισπανικά, χίντι, αρχαία κινεζική, αραβική, σουαχίλι, εβραϊκά και ρωσικά. Στην επιτομή του έργου, στο ανατολικό σημείο, έχει σκαλιστεί στα αρχαία ελληνικά, η φράση «Οἵδε οί λίθοι τὴν ὀδὸν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης», ενώ η μετάφρασή της, χαράχτηκε προς δυσμάς στα αιγυπτιακά ιερογλυφικά, προς βορρά, σε σφηνοειδή – Βαβυλωνιακή και τέλος προς νότον στα σανσκριτικά. Σε τέσσερις ΝΕΚΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, όπως αναφέρεται! Από εκεί λοιπόν, ξεκινά χρονικά, το 1980, η επίθεση στα αρχαία ελληνικά, το μηχανισμό της ανθρώπινης διανόησης και ψηφίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας των ΗΠΑ, αφορίζουν ένα είδος μηνύματος, που αφορά στην παγκόσμια διακυβέρνηση, τη μείωση του πληθυσμού, τον έλεγχο της αναπαραγωγής και τέλος την σχέση του ανθρώπου με τη φύση και την πνευματικότητα. Τουλάχιστον έτσι θέλουν να νομίζουμε.

Διαβάζοντας τις “δέκα εντολές”, που παρουσιάζονται στις τεράστιες αυτές γρανιτένιες πλάκες, αντιλαμβανόμεθα ότι όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία είκοσι χρόνια στη χώρα μας, προέρχονται από ένα και μόνον ένα κέντρο του εξωτερικού, που εξυφαίνει μια νέα πραγματικότητα, η όπως αλλιώς έχει ακουστεί, τη “νέα τάξη πραγμάτων”.

Όπως ακριβώς αναφέρονται στη wikipedia, που αποτελεί πηγή για αυτό το άρθρο, οι εντολές- κατευθύνσεις της ανθρωπότητας, από το έτος 1980, είναι οι εξής:

“Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμoρφία.

Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση”. (πηγή: wikipedia).

Με αποτροπιασμό, ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι, όλα τα δεινά, που διέκοψαν την ομαλή πορεία του βίου του, ο αποπροσανατολισμός των αξιών, η νομιμοποίηση των αμβλώσεων, ο ευτελισμός των θεσμών, που διατηρούσαν ζωντανή την οικογένεια, η απόρριψη κάθε πίστης στην πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη, η εξάλειψη των εθνικών κρατών, η κυριαρχία των παγκόσμιων οργανισμών, η δημιουργία παγκόσμιας “ζωντανής γλώσσας” και τέλος η φρικτή εντολή για τον αποπληθυσμό της γης, έχουν κεντρική κατεύθυνση και μάλιστα με τη σφραγίδα ενός υπαρκτού ορατού μνημείου, του οποίου οι θρασείς εμπνευστές και χορηγοί, παραμένουν στο σκοτάδι.

Από το σκοτάδι, επομένως εμπνέονται όσοι διέλυσαν θεσμούς και ήθη χιλιετηρίδων, με πρόσχημα τον υπερπληθυσμό της γης, προμετωπίδα του έργου τους την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και κεντρική ιδέα την δήθεν ανάγκη του πλανήτη, από την “παρέμβαση” τους… Σα να λέμε, η μύγα, να καταπιεί τη θάλασσα!

Επιτίθενται, σε όσα προάγουν την ανθρώπινη ζωή, ειρήνη, ευημερία. Αφανίζουν τα προσωπικά δικαιώματα υπέρ του δήθεν το κοινωνικού καθήκοντος. Από τον άνθρωπο -αυταξία, περνάμε στην κοινωνική μονάδα, τον αριθμό, το barcode, το χάραγμα; Μήπως έτσι εξηγείται γιατί, αφότου δημιουργήθηκε μια τεχνητή οικονομική κρίση- παγίδα, οι λύσεις, που προτάθηκαν, υπήρξαν κατ΄ εξοχήν αντιπαραγωγικές κι επέτειναν το αδιέξοδο, σε πανευρωπαϊκό ακόμα και παγκόσμιο επίπεδο;

Οι δήθεν αντιρατσιστικοί νόμοι, οι νόμοι περί δημιουργίας συνθηκών ιατρικής ανθρώπινων ανταλλακτικών, τα σύμφωνα συμβίωσης, τα διαζύγια, που έγιναν ευκολότερα από το κλείσιμο μιας τηλεφωνικής γραμμής, η ώθηση προς δημιουργία μιας κοινωνίας μοναχικών ανθρώπων, η εξώθηση της γυναίκας στην παραγωγή -φορολόγηση- ατεκνία η ολιγοτεκνία, προωθήθηκαν η όχι, μετά το 1980; Σύμφωνα με τις επιταγές των κατευθυντήριων λίθων- μνημείων ταφόπλακας της ανθρωπότητας, χάριν της υποτιθέμενης ισότητας αλλά όχι ισοτιμίας των φύλων, γεμίσαμε μοναχικές γυναίκες, μοναχικούς ανθρώπους, δυστυχείς ηλικιωμένους, ξεριζωμένους από τις οικογένειες τους σε τόπους ανάπαυσης πριν την οριστική, νευρικά  παιδιά, να αναπτύσσονται μακριά από τη μητρική στοργή κι εποπτεία, εμπρός από έναν υπολογιστή. Που οδηγηθήκαμε; Μήπως σε κάποια επίπλαστη ευημερία, όπου η χαρά κι η ευτυχία, ευρίσκονται μονάχα δίπλα μας, μέσα από την ψηφιακή πραγματικότητα, αλαζονεία, ναρκισσισμό, κενότητα, ελαφρότητα και κυρίως υπερτροφικό εγωισμό;

Κι ενώ η Κίνα αναδεικνύεται σε παγκόσμια οικονομική δύναμη, η Ευρώπη και η Αμερική  αλλοτριώνονται και σβήνουν.

Είναι ο κορωνοϊός, ένα ακόμα μέτρο επίτευξης, του αποπληθυσμού της γης; Είναι ο πλανήτης μας ζωντανός οργανισμός, η έχει ανάγκη κάθε είδους γελοίας ανθρώπινης παρέμβασης, προκειμένου να επιβιώσει; Είναι σε θέση ο σημερινός άνθρωπος, να παρέμβει στην κλιματική αλλαγή, να ελέγξει πληθυσμούς με γενοκτονίες, έμμεσες μεθόδους αποπληθυσμού, η απλούστατα, με φθηνή δικαιολογία την ειρήνη και την ευημερία των λαών, συγκαλύπτεται  ένα σατανικό σχέδιο με σκοπό, να συλλεχθεί από ολίγους, ο πλούτος κι ο χρυσός των πολλών;

Ευτυχώς, θα διασωθούμε χάρη στην εμβόλιμη και κατευθυνόμενη, όπως όλα τα πρόσωπα, που απολαμβάνουν δημοσιότητα από τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ, Γκρέτα Τούνμπεργκ και αλίμονο μας, αν το μικρομέγαλο πρόσωπό της, ταυτισθεί με το αυριανό πρόσωπο του πλανήτη μας.

Το παιδί του γείτονά μου άλλωστε, έχει πολύ καλύτερες ιδέες, αλλά δυστυχώς δεν του ανοίγει πόρτα κανένα κανάλι, ώστε να γίνει διάσημο κι ας μη θυμίζει τρολ ή στοιχειό του Μέλανος Δρυμού, ούτε σε όψη, ούτε σε ιδέες, ώστε να προάγεται η ομοιογένεια της παγκοσμιοποίησης με ελληνικά πρόσωπα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *