Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ελεύθερη άποψη

μπουκουβαλα μαριαΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΙΣΤΡΑ, ΠΟΥ ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ  ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ: Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!

 

‘”… και έπλασεν αυτόν κατ’ εικόνα και ομοίωσιν και ενεφύσησεν αυτώ πνοήν ζώσαν….”

Ο Θεός, που φανερώθηκε με σάρκα και οστά στους ανθρώπους, ευρίσκεται πάντοτε αρωγός και προστάτης και υπέρ πάντων ιατρός πάσης ασθενείας. Αυτή την αντίληψη, κάποιοι βάρβαροι υπερ- πλεονέκτες αποφάσισαν να εξαφανίσουν, λησμονώντας, την ασημαντότητα της παρουσίας τους, προς την κατάλυσή της, από την αιωνιότητα.

Δυστυχώς η ματαιοδοξία του ανθρώπου, αποτελεί την αγαπημένη αμαρτία του πονηρού και κατά την εποχή μας θερίζει ψυχές και τυφλώνει ελαστικές βολεμένες συνειδήσεις.

Ζούμε εποχές μεταβατικές, κατά τις οποίες, η ακατανίκητη αγάπη των λαών, προς τη μασκαράτα, που λέγεται δημοκρατικός κοινοβουλευτισμός και αμετροεπείς παροχές του, έχει στην κυριολεξία “λουφάξει” πίσω από τον φόβο μιας λοίμωξης, που γονάτισε τα υδροκέφαλα συστήματα υγείας, που στηρίζονταν στη φαρμακολατρεία και τις γιγαντιαίες φαρμακοβιομηχανίες, που κατέστησαν το περιττό -απαραίτητο, με γνώμονα το κέρδος κι όχι την δημόσια υγεία.

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, που βεβαίως μεγαλουργούσαν πάντοτε κάτω από την εξουσία ενός ανδρός, ενός φωτεινού νου κι όχι υπέρ μιας οιασδήποτε τεχνητής νομιμοφανούς χάβρας, ανέκαθεν θεωρούσαν τις επιδημίες, ή πανδημίες, όπως αποκαλούνται σήμερα, (με απώτερο σκοπό την δια της τρομοκρατίας τύφλωση της κοινής γνώμης), ως θείες τιμωρίες, έναντι κάποιου “άγους”, κάποιας μιαρής πράξης, που βάρυνε το κοινωνικό σύνολο των πολιτών.

Η κοινωνική ευθύνη, αποτελεί δισχιδή οντότητα και τεκμαίρεται από την υπακοή στους νόμους των ανθρώπων, όταν όμως συνάδουν με το άγραφο ηθικό δίκαιο της Θείας Αποκάλυψης, όπως εκφράζεται στα ιερά κείμενα της Ορθόδοξης πίστης και λατρείας μας. Αυτό ισχύει για την Ελλάδα και αποτελεί ανεξάντλητη κινητήριο δύναμη του λαού μας, που τον διαχωρίζει από τους άλλους λαούς.

Οι παγκοσμιοποιητές, οι νεοταξίτες, όπως αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι, αποτελούν εκφραστές αισχίστης μορφής φασισμού, που μπορούμε να αντιληφθούμε με μια απλούστατη παρομοίωση. Πόσο όμορφος θα ήταν ένας κήπος αν όλα τα άνθη του ήσαν όμοια. Αυτήν την τεχνητή ομοιότητα, την δια της μίξης αλλοίωση των επί μέρους χαρακτηριστικών κάθε φυλής, λαού, τόπου, προσπαθούν σήμερα να επιτύχουν, όσοι εργάζονται για την επίτευξη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δεν διαφέρουν σε τίποτα, από τους παρανοϊκούς, που στοίχισαν κατά τις τελευταίες ανάσες της ανθρωπότητας, τουλάχιστον δύο παγκόσμιους πολέμους και εκατομμύρια αθώα θύματα.

Σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους σημερινούς εκφραστές του επιδημιολογικού ολέθρου, διότι, είναι ακριβώς οι ίδιοι και απ’ όσο φαίνεται από τη χώρα μας, δεν έφυγαν ποτέ. Είναι εκείνοι, που μόλις αντιληφθούν, ότι το παγκόσμιο λίκνο, του πολιτισμού, όπου κατοικούμε, ανανήπτει και ξανανθίζει, μας στέλνουν “ορντινιές” με πολέμους, εμφύλιους, θέτουν την Τουρκία ισότιμο συνομιλητή για τα θέματα της Κύπρου -από το πουθενά, όπως το 1959 στη συμφωνία Ζυρίχης -Λονδίνου, οργανώνουν πραξικοπήματα ή ανατροπές τους και εξυφαίνουν την οικονομική μας μιζέρια.

Πως μπορεί κανείς να εμπιστευθεί, όσους τον φτώχυναν και καθιστούν το λαό του, διεθνή επαίτη και κομπάρσο, από λαό αυτοκρατορικό και υπερήφανο;

Το αποκορύφωμα του ελεεινού συστήματος, που με εμμονή, θέτει στο απυρόβλητο κάθε καταστροφέα κι εργάτη αποτυχιών και κεκαθαρμένων ληστειών, όπως, Χρηματιστήριο, πανωτόκια, περιθώρια, υδρογονάνθρακες, αγωγούς δίχως ανταλλάγματα, αλλοίωση του εθνολογικού προφίλ της χώρας με εισροή τεχνητών μειονοτήτων, απαξίωση της εθνικής ταυτότητας και θρησκείας, συμπαιγνία στον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας και δημιουργία εθνικών μειονοτήτων εντός Ελλάδος από το πουθενά, με πρόσχημα μια “διαφορετική” προς τα χρηστά μας ήθη Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιφατική, που αφενός εισάγει καινά δαιμόνια, αφετέρου μιλά για δικαιώματα μειονοτήτων, καθιστώντας την πλειοψηφία -μειοψηφία στον πατρώο τόπο της, δημιουργώντας συνθήκες εκρηκτικές κι επικίνδυνες.

Σήμερα, εισάγει ένα πιστοποιητικό “εμβολιασμού”, σαν το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων μιας άλλης εποχής.

Ένα πιστοποιητικό εμβολιασμών, περί μιας ανοσίας τεσσάρων περίπου μηνών, για ένα ΜΟΝΟ στέλεχος επικίνδυνου ιού, που όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε ως βιολογικό όπλο “προσαρμογής” και υποταγής σε νέα πλαίσια κοινωνικού ιστού. Από την εποχή του αξεπέραστου Όρκου του Ιπποκράτη, που επικαλούνται κάποιες μαϊμούδες, που παριστάνουν τους τιμητές του, υπάρχει αδιάβλητο και απόρρητο ιατρικό ιστορικό, που μετά την ψηφιοποίηση, που κατέστησε παθητικούς συνταγογράφους τους γιατρούς και το ιατρικό ιστορικό παντελώς διάτρητο, έρχεται ο παγκόσμιος αρρωστοφοβικός υποβολέας και εμπνέει, ένα τρομερό πιστοποιητικό “εμβόλιο-πρέζας”, ας μου συγχωρεθεί η έκφραση, αλλά το δίκαιο υπερισχύει των καλών τρόπων, στην περίπτωση αυτή.

Σε τι διαφέρουν οι λαοί πλέον από ινδικά χοιρίδια, εντός πειραματικού κλωβού, στα οποία προσφέρεται τεχνητό περιβάλλον, μεταλλαγμένη τροφή και εμβόλια, που αποτρέπουν ασθένειες, που προκαλούνται υποβοηθούμενες από την αστυφιλία, την απομάκρυνση του ανθρώπου από την φύση, που μιλά για το Θείο Έργο και τις θείες εντολές; Τι μέλλον μπορεί να έχει η ανθρωπότητα, όταν διατηρείται στη ζωή με εμβόλια, αντί να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ψυχοπαθείς, που δημιουργούν θανατηφόρες μορφές ιογενών λοιμώξεων στο εργαστήριο και από την άλλη καταστέλλουν το φυσικό μηχανισμό άμυνας, των ανθρωπίνων υπάρξεων, καθιστώντας τις, ανοσολογικά στην αναπηρική καρέκλα; Με μοναδικό στόχο τους τα κέρδη και την υποταγή των λαών στις ψυχοπαθείς ορέξεις τους για εξουσία και παράνομο πλούτο;

Ο εμβολιασμός, είναι προσωπική απόφαση του καθενός κι όχι επιβολή με αναγκαστικό θεσμικό πλαίσιο.

Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα προστασίας, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, είναι κατακριτέος, είτε εμβολιάσθηκε, είτε όχι. Αλλά να φθάσουμε στο σημείο, να επιβάλλουμε  εμβόλια, που ακόμα δεν έχουν κριθεί επαρκώς ως προς τις παρενέργειες και την αποτελεσματικότητά τους, είναι πράξη, που δεν τιμά δημοκρατικούς θεσμούς. Όμως, δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο, που αψηφά στοιχειώδη κοινωνικά δικαιώματα, στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό.

Μόνο αν υπάρξουν μελέτες, που να αποδεικνύουν, για πληθυσμιακές ομάδες ανά ηλικία, τη θνητότητα από τη νόσο, με η χωρίς εμβόλιο ανά μονάδα χρόνου, πχ, μήνες, έτη, τότε μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματικότητα και έλλειψη κινδύνων.

Από την άλλη, οι διεθνείς οργανισμοί, πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να απαγορεύσουν ρητά και κατηγορηματικά, τη χρήση βιολογικών όπλων. Οδηγούμεθα σε μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης. Προφανώς από τα αποκαΐδια της, ξεφύτρωσαν φλόγες, που αντί να κατασταλούν, κάποιοι θιασώτες των ενόχων, σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν οικονομικά, αντί να συντρίψουν και πάλι  μιαρούς εγκεφάλους….

ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ COVID 19 ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΣΟΥ, Η ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ Ή ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΟΗΤΟΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

Λοιπά σε επόμενη δημοσίευση…..

 

Ο εφοπλιστής ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, είπε αυτό, που σκέφτονται όλοι:

Ότι η Ναυτιλία έφτιαξε για Κράτος της Ελλάδα κι όχι η Ελλάδα τη Ναυτιλία!

Στην Ελλάδα, των πάλαι ποτέ πολεμιστών, του θαλασσοδαρμένου Οδυσσέα, των 300 Αθάνατων  του Λεωνίδα, του ανόθευτου 1821 και της προδοσίας της Μικρασιατικής, σήμερα, γίνεται προσπάθεια, ώστε να δημιουργείται ένα νέο υβρίδιο λαού, που να λατρεύει νοθευμένες αξίες. Να θεωρεί, ότι το να είσαι και να φαίνεσαι πολιτικός ή εφοπλιστικός κουταλογλύφτης, έχει μεγαλύτερη αξία, από το να λες τη γνώμη σου και να υπηρετείς εθνικά και θρησκευτικά ιδεώδη με πίστη και λατρεία. Δυο πράγματα σιχάθηκα στη ζωή μου. Αμετροεπείς κι απάνθρωπους εφοπλιστές και υπερφίαλους καθηγητές Πανεπιστημίων, που υποκρίνονται ότι κατέχουν επιστημονικά το δογματικό αλάθητο του Πάπα. Και οι δύο παρουσιάζουν συχνό κι εμμονικό παραλήρημα μεγαλείου.

Οι δηλώσεις του κ. Λασκαρίδη, δεν ανήκουν ούτε στη μία κατηγορία, ούτε στην άλλη, διότι είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Χύμησαν να τον φάνε. Δύσκολο, να τον καταπιούν όμως και θα πάνε στον πάτο, σαν το λύκο, που αφού κατάπιε τις πέτρες, πήγε ο άφρων να πιεί νερό στη λίμνη, για να χωνέψει. Προσωπικά, τιμώ πρωθυπουργούς, που μεγάλωσαν τη χώρα εδαφικά ή οικονομικά και εφοπλιστές, που απασχολούν επί το πλείστο Έλληνες ναυτικούς κι όχι αλλοδαπούς για να κερδίζουν επιπλέον κάποιες πεντάρες, ελαττώνοντας τη δύναμη της πατρίδας τους.

Επειδή κατάγομαι από την Άνδρο και γνωρίζω καλά παιδιόθεν, το ”θαλασσινό” κλίμα, θεωρώ, ότι δεν υπήρξε μεγαλύτερη καταστροφή, από την “ναυτιλιακή παγκοσμιοποίηση “, που κατέφαγε τα Ελληνικά πληρώματα και τον Οίκο Ναύτου, μαζί με κάτι καλά παιδιά, που ρήμαξαν τα αποθεματικά του. Το θέμα είναι πολυσχιδές και η απομάκρυνση του λαού μας από τη ζωογόνο θάλασσα, καταστροφική, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και πολιτιστικά και ηθικά. Σε τούτο, κανένας πρωθυπουργός, δεν κατάφερε να επιβληθεί, επομένως έχει δίκιο ο εφοπλιστής να ομιλεί, για πράξη απαξίωσης που αρχίζει από χι, εφόσον κανένας εφοπλιστής δεν ξεβολεύτηκε οικονομικά να κατεβάσει ξένη σημαία από το βαπόρι του, χάρη σε πολιτική παρέμβαση. Η χώρα κατάντησέ “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Επειδή, τουλάχιστον στα βαπόρια τους οι εφοπλιστές έχουν τάξη, ανεξαρτήτως εθνικοτήτων, που απασχολούν τότε είτε μας αρέσει είτε όχι, οι εφοπλιστές δικαιούνται να ομιλούν ακόμα και για την πράξη, που αρχίζει από χι, έστω κι αν τούτο προσβάλλει τα… «χρηστά ήθη», ορισμένων, που είναι τόσο παραποιημένα, όσο κάτι παλίμψηστα παπύρων, που σκέπασαν τη σοφία ενός Αριστοτέλη, Πλάτωνα και άλλων πολλών για οικονομία χώρου και χάρτου. Άσε που σε λίγα λεπτά, μπορούν αν επιθυμούν να αποπληρώσουν κάτι δάνεια κομματικών μηχανισμών, που πάνε για παραγραφή…

Σημείωση: Τα ανωτέρω δεν αφορούν εφοπλιστές- υβρίδια πολιτικού και ναυτιλιακού χώρου, για ευνόητους λόγους.

Μαρία Μπουκουβάλα

Ιατρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *