Ελεύθερη Άποψη….O Arthur Seyss-Inquart και η Ελληνική κανονικότητα…

Μπουκουβάλα-ΜαρίαΜία αδέσποτη γάτα, μια απλή καταφρονεμένη  κεραμιδόγατα, από εκείνες, που επιβιώνουν σε πεζοδρόμια κι εγκαταλειμμένα ακίνητα, κοιμούνται κάτω από αυτοκίνητα όταν βρέχει και τρώνε από τα σκουπίδια, έτρωγε με βουλιμία, το ελάχιστο χορτάρι, που ξεπρόβαλε αναιδώς, από την μικροσκοπική σχισμάδα, του τσιμεντένιου κράσπεδου. Εκεί πάνω, στο βρώμικο πεζοδρόμιο, που σκεπάζει τη γη, χωρίς να αφήνει ανάσα στην τσιμεντούπολη, η φύση, έπαιρνε την εκδίκηση της, διαλαλώντας την αιώνια δύναμη της, να αποκαθιστά τις βεβηλωμένες ισορροπίες της.

Επεμβαίνοντας στο πεπτικό σύστημα του αιλουροειδούς, με μαεστρία, που θα ζήλευαν ακόμα κι οι λιγοστές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, που πουλούν πρώτη ύλη στους φαρμακο-εξαρτημένους από το matrix της τεχνητής ευτυχίας, κατοίκους του πλανήτη μας, η φύση έστελνε το μήνυμα της, σε όσους έχουν ανοικτό ορίζοντα σκέψης και φιλοσοφία ζωής με ισορροπία και σεβασμό στις συμπαντικές δυνάμεις, σα να έλεγε: «Ό,τι και να κάνετε, εγώ θα το ανατρέπω, αργά η γρήγορα. Για τούτο, να με σέβεστε…». Αλλά μάταια. Βιαστικά και γρήγορα προσπερνούσαν οι περαστικοί, να προλάβουν τον αγώνα μιας καθημερινότητας χωρίς νόημα. Αν δεν υπήρχαν μάλιστα οι διατάξεις της νομοθεσίας για τα αδέσποτα, πολλοί καθώς πρέπει «κύριοι» δεν θα είχαν αντισταθεί στον πειρασμό να κλωτσήσουν το ζώο, που τολμούσε να εμποδίζει το δρόμο τους, με τόση… αναίδεια.

Παρόμοιοι μηχανισμοί, με εκείνους των φυσικών νόμων, φαινομενικά ανίσχυροι και μη υπολογίσιμοι, ανατρέπουν νομοτελειακά και τους ιερόσυλους της ιστορίας, ξεπηδώντας από ρωγμές και θραύσματα, όταν ο… πλανήτης «φταρνίζεται» ενοχλημένος από τη σκόνη και τα περιττώματα των ασεβών.

Σήμερα, κάποιοι «μεγάλοι» της κατά παραγγελία ιστορίας, με τέχνη αληθινή, που δεν σπούδασαν βέβαια σε επίσημα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα υπό το φως της ημέρας, αλλά σε λαγούμια σκοταδιστικά, επέβαλαν ως σύγχρονη «κανονικότητα» τη στρέβλωση και την υποδούλωση της πατρίδας τους. Επέβαλαν τα κόπρανα, ως ατόφιο χρυσό και πάτησαν πάνω στις αξίες, τη ζωή, την ελευθερία, τη δημοκρατία, με στόμφο και ανήθικη πλαστογράφηση, νομιμοποιώντας τα αθέμιτα και διώκοντας τα θεμιτά. Με το θράσος της άγνοιας, προχώρησαν και διαφέντεψαν, πάνω σε ιερά και όσια, που στάθηκαν όρθια πάνω σε τάφους ανδρών επιφανών.

Δίχως γνώση, ότι, σαν παραβιάζονται οι φυσικοί νόμοι, ακολουθεί ανατροπή και των πνευματικών νόμων και τότε, αργά η γρήγορα, η Νέμεσις επεμβαίνει αδυσώπητη.

Η ιστορία διδάσκει, ιδιαίτερα, όσους έχουν κοντή μνήμη και ακόμα κοντύτερο ανάστημα…

Μια εκ των περιπτώσεων κατάχρησης της εξουσίας, που δόθηκε, υπήρξε η περίπτωση του Αυστριακού Καγκελάριου Άρθουρ Σάις- Ίνκβαρτ, που καταδικάστηκε σε θάνατο, κατά την περίφημη δίκη της Νυρεμβέργης.

Ο Άρθουρ Σάις Ίνκβαρτ, υπήρξε Καγκελάριος της Αυστρίας, για μόλις δύο ημέρες, από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου του 1938, όσο χρειάστηκε προκειμένου να υπογράψει ως αρχηγός του Αυστριακού κράτους, την προσάρτηση, ή ένωση (Anschluss), όπως την χαρακτήρισε το Τρίτο Ράιχ, της Αυστρίας στη χιτλερική Γερμανία, υπό την παραίτηση του τότε Προέδρου Βίλχελμ Μίκλας, που αρνήθηκε να προδώσει τη χώρα του. Ομοίως και ο προκάτοχος του Σάις- Ίνκβαρτ, Καγκελάριος Κούρτ φον Σούσνιχχ, που «παραιτήθηκε» δύο ημέρες, πριν το δημοψήφισμα, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος, για τις 13 Μαρτίου του 1938, με ουσιαστικό ερώτημα, αν επιθυμούσε ο Αυστριακός λαός να παραμείνει ανεξάρτητος από τη ναζιστική Γερμανία. (Σας θυμίζει κάτι; Ποτέ οι επικυρίαρχοι δεν επιθυμούν δημοψηφίσματα, τα εμποδίζουν, τα αναιρούν, απλά τα αμφισβητούν ή τα εξαφανίζουν). Ο Χίτλερ έπνεε μένεα εναντίον του Schuschnigg και φυσικά κατόρθωσε να επιβάλει την παραίτηση του αληθινού ηγέτη της Αυστρίας. Στις 11 Μαρτίου 1938, δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του  δημοψηφίσματος, ο Καγκελάριος Σσούσνιχ, δια της βίας, παραιτείται. Τα ναζιστικά στρατεύματα εισβάλουν απρόσκοπτα στην Αυστρία, με την υπογραφή του Σάις- Ίνκβαρτ, που είχε ήδη συνεννοηθεί με τον Χίτλερ και τον Γκαίμπελς. Στις 13 Μαρτίου του 1938, ημέρα, που θα διεξήγετο το δημοψήφισμα, στους δρόμους της Αυστρίας προελαύνουν οι ναζιστικές δυνάμεις… Ο παραιτηθείς Κουρτ φον Σσούσνιχ, συνελήφθη και κρατήθηκε σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, έως την απελευθέρωση του από τους συμμάχους, το 1945.

Η πολιτική καριέρα του Σάις-Ίνκβαρτ, μετά τις 13 Μαρτίου του 1938, που ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (σας θυμίζει κάτι;) παρέδωσε τη χώρα του υποτελή στο ναζιστικό άξονα, απογειώθηκε, αλλά μόνον για ολίγα έτη! Υποβιβάζοντας την πατρίδα του σε επαρχία του Τρίτου Ράιχ, ο Ίνκβαρτ, με τις ευλογίες του Χίτλερ, τοποθετήθηκε πρώτος εκπρόσωπος του Ράιχ, στην Αυστρία, (τότε επαρχία της Γερμανίας) και μετέπειτα «αναβαθμίστηκε» ταυτόχρονα, σε υποδιοικητή της Νότιας Πολωνίας, υπό τον Χανς Φρανκ. Μάλιστα μετά τη συνθηκολόγηση των Κάτω Χωρών, διορίστηκε κομισάριος του Τρίτου Ράιχ, στην Ολλανδία… Εκατομμύρια άνθρωποι, υπέστησαν διωγμούς και βασανιστήρια κατά τη θητεία του τότε πανίσχυρου ανδρός.

Κατά τη δίκη της Νυρεμβέργης, θεωρήθηκε υπαίτιος για τον εκτοπισμό και θανάτωση χιλιάδων ανθρώπων, συμμετοχή σε συνομωσία, εγκλήματα πολέμου και κρίματα κατά της ανθρωπότητας. Η πολιτική καριέρα του, έληξε άδοξα με τον απαγχονισμό του, μετά την καταδίκη του, στις 16 Οκτωβρίου του 1946. Ήταν 54 ετών. Οι στάχτες του, μαζί με εκείνες του Γκαίμπελς και άλλων επτά, ρίχτηκαν στον ποταμό Ίσαρ, βάζοντας τελεία και παύλα, στα σκοτεινά έργα και ημέρες τους.

Λίγο πριν τον θάνατο του ασπάσθηκε τον καθολικισμό, εξομολογήθηκε και μετέλαβε!

Μέχρι τελευταία στιγμή, επαναλάμβανε ότι αγνοούσε την αλήθεια για τον εκτοπισμό, την θανάτωση και τα εγκλήματα, που πραγματοποιούνταν υπό τις διαταγές του. Αντίθετα, διακήρυττε κατά την προσπάθεια υπεράσπισης του, ότι είχε συντελέσει στην «κανονικότητα» βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο στις χώρες, όπου διοίκησε!

Κανονικότητα! Σύμφωνα με τις αντιλήψεις των περισσότερων εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας, όλα βαίνουν προς την κανονικότητα όσο εκείνοι, ευρίσκονται στην εξουσία!

Μπορεί χιλιάδες ανθρώπινες υπάρξεις να οδηγούνται σε εξόντωση, αλλά εκείνοι επικοινωνιακά, μιλούν πάντοτε, για… «κανονικότητα»!

Κανονικότητα και στα τεκταινόμενα παρ’ ημίν;

Είναι αλήθεια, ότι η Ελλάδα, ουδέποτε βάδισε ελεύθερη ανάμεσα στους ανέκαθεν κακούς και άπληστους συμμάχους της. Κι αυτή η ύπαρξη μας ως ελεύθερου κράτους, μετά την Εθνεγερσία του 1821-1829, οφείλεται καθαρά στην απόφαση των τότε μεγάλων δυνάμεων Αγγλίας Ρωσίας και Γαλλίας, να ανακόψουν την ορμή των Οθωμανών διαμελίζοντας την πάλαι ποτέ Αυτοκρατορία τους και δημιουργώντας ένα ασθενές Ελληνικό κρατίδιο εν μέσω λεπτών ισορροπιών των λαών της Βαλκανικής περιοχής.

Στην Ελλάδα, από την εποχή, που με την απομάκρυνση των Βαυαρών, η διέξοδος της Γερμανίας στο Αιγαίο κατέστη αδύνατη, έγιναν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, ενόσω σήμερα, διεξάγεται ο τρίτος και σημαντικότερος οικονομικός πόλεμος, ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο.

Ως κίνητρο δεινών βασάνων και δημιουργίας ασφυκτικού οικονομικού κλίματος, θα μπορούσε να θεωρηθεί, η επίλυση του ζητήματος των ενεργειακών πόρων, από πλευράς της φίλης και συμμάχου χώρας Γερμανίας, που συνεχίζει να ισοπεδώνει απρόσκοπτα τη χώρα μας με τρόπους θεμιτούς κι αθέμιτους, με τους τελευταίους να υπονοούνται από «κακόβουλους», που μιλούν για σκάνδαλα, που συνεχώς συγκαλύπτονται, με ή χωρίς τις ευχές των Η.Π.Α.

Ίσως η συνωμοσιολογία περί του μεγαλόπνοου έργου της δια πλάτυνσης του ποταμού Αξιού, συνένωσής του με τον Μοράβα, έως την αναστόμωση με το Δούναβη, προκειμένου, να μεταφέρεται με τάνκερς, το LNG (υγροποιημένο φυσικό αέριο) προς βορά με μικρότερο κόστος, να έχει βάση. Για πολλούς, το έργο αυτό φαίνεται εξωπραγματικά φανταστικό. Το σίγουρο όμως είναι ότι η φτωχοποίηση της Ελλάδας, με την καταπίεση της πρωτογενούς παραγωγής και τα «δεμένα» με χιλιάδες ηλίθιες διατάξεις και στείρες διαδικασίες Ελληνικά παραγωγικά χέρια, δεν υπήρξε τυχαία και δεν θα πραγματοποιείτο ποτέ, χωρίς τη συνδρομή των πολιτικών αρχών της χώρας μας, που δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια προς τη χώρα αυτή, ως γερμανοτραφείς και γερμανόφιλοι με ρίζες και βάθος χρόνου στις φιλίες τους. Για τις οποίες πολιτικές αρχές, που εξακολουθούν να κλωνοποιούνται, να μεταλλάσσονται και να αναδιοργανώνονται σαν κοτοπουλάκια σε ειδικές κλωσσομηχανές «ευγενούς ποικιλίας πουλερικών», ως να μην υπήρχαν άλλες οικογένειες στην Ελλάδα…

Ιδιαίτερα χρήσιμη θα ήταν η μελέτη της ιστορίας, σε σημεία, όπως αυτά, της κατάληξης, του Αυστριακού Καγκελάριου, που με μια υπογραφή, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ, την άνευ όρων παράδοση της πατρίδας του σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Για όλους μας… Προς γνώσιν και συμμόρφωση….

Όταν οι Νόμοι παραβιάζονται κι οι θεσμοί εξευτελίζονται, τότε οι άγραφοι πνευματικοί νόμοι, αναλαμβάνουν δράση. Σύντομα και στην Ελλάδα, των αυτοκτονιών και του εξανδραποδισμού, της πνευματικής, ηθικής και φυσικής καταπίεσης των πολιτών της, θα γίνουμε εκτός από πολίτες-μάρτυρες, μάρτυρες της κάθετης πτώσης όσων φτύνουν πάνω στα ιερά μας νοθεύοντας τη Δημοκρατία και παίζοντας με την υπομονή του Θεού…

Τουλάχιστον ο Ίνκβαρτ, τελευταία ώρα είδε Θεό μέσα του… Σε αντίθεση με πολλούς θεομπαίχτες…

Μαρία Μπουκουβάλα

Ιατρός

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *