ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ.Ένας χρόνος και προχωράμε…

Ελληνική λύσηΠήραμε στα χέρια μας το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του κόμματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του Κυριάκου Βελόπουλου, με τον τίτλο ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και ειλικρινά εντυπωσιαστήκαμε.

Είναι ένα βιβλίο καλογραμμένο που αναφέρεται συνοπτικά στο έργο του κόμματος μέσα στην Βουλή, στον πρώτο χρόνο της εισόδου του και της κοινοβουλευτικής παρουσίας του.

Προτάσεις Νόμων, Εξεταστικών Επιτροπών, Κανονισμών της Βουλής, Ενστάσεις Αντισυνταγματικότητας, Μελέτες Έργων και πολλά άλλα, είναι μέσα καταγραμμένα με λεπτομέρεια και σαφήνεια, για να γνωρίζουμε όλοι, τόσο οι ψηφοφόροι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, όσο και ο Ελληνικός Λαός, για το τι πραγματικά γίνεται μέσα στην Ελληνική Βουλή.

Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ είναι μια καταγραφή γεγονότων και πράξεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ που καλό είναι να γίνει και από όλα τα άλλα κόμματα σε ανάλογα έντυπα, ώστε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που βιώνουμε και κάθε πολίτης να γνωρίζει τι ψηφίζει και πως συμπεριφέρονται οι εκλεκτοί του.

Το βιβλίο ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ είναι προϊόν ομαδικής εργασίας εμπειρογνωμόνων του κόμματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με την επιμέλεια των: Κυριάκου Βελόπουλου, Πέτρου Χασάπη, Μιχαήλ Χριστοδουλίδη, και Συνεργατών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *