Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας…Κοπή πίτας

IMG_4975Tην Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ για το νέο έτος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Δήμαρχος του Δήμου ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ κος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ για την πολύτιμη συνεργασία του με τον σύλλογο και την μεγάλη προσφορά του στην Πόλη.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν το Εφηβικό χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Την πίτα ευλόγησIMG_4960 ε ο π. Αθανάσιος Λειβαδιάς, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Νίκαιας.

Μετά Την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιο γεύμα με μουσική και πολύ κέφι από το μουσικό συγκρότημα του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, τους κ.κ. βουλευτές: Κασιμάτη Νίνα, Καρακώστα Εύη, Μεγαλοοικονόμου θεοδώρα, Γιάννη Τραγάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ιωακειμίδη Γιώργο και επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ, την Δημοτική Σύμβουλο κ. Έφη Αργυράκη, τους κ.κ. Πολιτευτές, Πέτρο Μούγιο, Χάρη Τσιλιώτη, Δρακούλη Βρεττάκο, τον Επίτιμο σύμβουλο κ. Τάσο Σταμπουλίδη, τους κ.κ. Προέδρους, Βασίλη Κορκίδη του ΕΒΕΠ, Νίκο Μανεσιώτη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Πέτσα του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Δημήτρη Αρμενάκη των Εμπόρων Αττικής, Αρχοντία Παπαδοπούλου της Ένωσης Μαγνησίας, Πρόδρομο Ζαχαρόπουλου της ΠΕΝ, τον Σκηνοθέτη και Ηθοποιό κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, την πρώην Βουλευτή κ. Ευγενία Βαμβακά, επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων, Δημοτικούς και διαμερισματικούς Συμβούλους του Δήμου και πολλούς εκπροσώπους φορέων και συλλόγων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου κ. Σταματιάδης Αντώνιος. Και του χρόνου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *