Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.Συνάντηση ΔΣ με Πρόεδρο ΕΒΕΠ

εμπορικόςΣε ιδιαίτερα φιλικό και θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου και των μελών του Δ.Σ. με τον Πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλη Κορκίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΠ, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την αγαστή συνεργασία και τη διαχρονική στήριξη του Επιμελητηρίου στον ιστορικό Eμπορικό Σύλλογο του Πειραιά.

Στη συνάντηση, ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί σχετικά με νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης, οι δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην παρούσα συγκυρία, ενώ συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τα ειδικά προγράμματα με  πόρους από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής του ΕΣΠΑ που στοχεύουν στη στήριξη των πληττόμενων από τη ραγδαία μείωση του τζίρου, μικρομεσαίων επιχειρήσεων .

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την πόλη και έχουν σχέση με την τοπική αγορά, όπως οι καθυστερήσεις των έργων τραμ και μετρό, τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης και η ανάγκη υπογειοποίησης της γραμμής του Ηλεκτρικού μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά, θέματα σχετικά με το master plan του ΟΛΠ κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *