Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά…Συνάντηση με Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου

Μανενιώτης ΝικόλαοςΣε πολύ θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον νέο Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου κ. Γ. Καψοκόλη κατά τη συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΣΠ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία το Εμπορικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που επιδιώκει ο Σύλλογος με τη Δημοτική Αρχή, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη και συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ έθεσαν προς συζήτηση θέματα που αφορούν στην βιωσιμότητα των πειραϊκών επιχειρήσεων, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό τονίστηκε η δυσαρέσκεια του εμπορικού  κόσμου για την μεγάλη καθυστέρηση των έργων τραμ και μετρό και ζητήθηκε εκ νέου να ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων που έχουν πρόσοψη στα έργα μετρό στην Πλ. Οδησσού, όπως στην περίπτωση αυτών πέριξ της Πλ. Κοραή.

Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων από εμπορεύματα και τραπεζοκαθίσματα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Καψοκόλης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα αρμοδιότητάς του που τέθηκαν υπόψη του και τόνισε την πρόθεσή του να προωθήσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *