Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά..Συνάντηση προεδρείου με Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος με την Αντιπερφερειάρχη Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου, στην οποία παρευρέθηκαν ο Α΄ και Γ΄ Αντιπρόεδρος ΕΣΠ κ.κ. Ν. Κασιμάτης, Α. Μπουζόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας Μ. Χατζηιωάννου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και της άριστης συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο, για την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στη βιωσιμότητα και στην εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού και η ανάδειξη του ρόλου της Αντιπεριφέρειας στην προώθηση και εκμετάλλευση του τουριστικού αποτυπώματος που προέρχεται από την κρουαζιέρα και όχι μόνο, με σκοπό την προβολή της πειραϊκής Αγοράς και την ανάπτυξη της οικονομίας της πόλης, συνδυαστικά με τις ενέργειες και δράσεις που έχει αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος, όπως οι δυο ψηφιακές πλατφόρμες και η προσπάθεια ένταξης των πειραϊκών επιχειρήσεων στην υπηρεσία Tax Free.

Επίσης, τονίστηκε εκ νέου η ανάγκη δημιουργίας της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων, ως πόλος έλξης τουριστών και επισκεπτών στην πόλη του Πειραιά, ενώ ζητήθηκε η στήριξη της Αντιπεριφέρειας σε δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του ΕΣΠ για την τόνωση και προβολή της πειραϊκής αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *