ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ..Ενημέρωση Πειραϊκών Ερασιτεχνικών Σωματείων Κάρτες – Εισιτήρια διαρκείας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  θα πρέπει να έχουν:

ΕΠΣΠα) Αρίθμηση,  β) Θύρα Εισόδου , γ) Αναγραφή των αγωνιστικών (1 έως 16)

Τα σωματεία Α΄ Β΄ Γ΄ ερασιτεχνικής Κατηγορίας με έγγραφο τους θα πρέπει να ενημερώσουν την γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π. για την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν Κάρτες Διαρκείας (αναφέροντας τον αριθμό)

Τα σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, βάση της Οικονομικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ΕΠΟ, υποχρεούνται να  ενημερώσουν και να λάβουν άδεια  για τις κάρτες Διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν.

Το αργότερο μέχρι 3 τρείς μήνες από την έναρξη της  ποδοσφαιρικής περιόδου τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ τις αδιάθετες Κάρτες Διαρκείας.

Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής που δεν ακολουθούν τις προαναφερόμενες διαδικασίες  θα τιμωρούνται με πρόστιμο έως  δύο (2) χιλιάδες ευρώ.

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν μόνο για τους αγώνες Πρωταθλήματος.

Φιλικοί Αγώνες

Τα σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι με βάση τον κανονισμό διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο. – Σύστημα Υλοποίησης Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2, δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών χωρίς την έγκριση της Ε.Π.Σ.Π, όπως φυσικά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης (τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πρίν).

Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να  συντάσσουν Φύλλο αγώνα το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.

Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και αυτά Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε περίπτωση παράβασης των ως άνω θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Τυχόν επιβολή ποινών (π.χ. ποδοσφαιριστών) στους Φιλικούς αγώνες θα προσμετρούνται  κανονικά στις επίσημες διοργανώσεις .

Στους διαιτητές που παραβαίνουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβάλλεται τρίμηνη απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκουν.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψη της, την δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας διατηρεί τα μειωμένα περσινά εξοδολόγια διαιτησιών Φιλικών αγώνων ως εξής: Γ΄ Εθνική Κατηγορία: 80 ευρώ, Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία: 50 ευρώ, Β΄- Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία: 40 ευρώ

Η παρουσία Ιατρού

Υπενθυμίζεται ότι επιβάλλεται η παρουσία Ιατρού κατά την διεξαγωγή των Φιλικών αγώνων και τα σωματεία είτε θα αιτούνται γιατρό από την γραμματεία της ένωσης είτε θα πρέπει να μεριμνούν τα ίδια για την παρουσία πιστοποιημένου ιατρού στους φιλικούς αγώνες. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα διεξάγεται ο φιλικός αγώνας.

Ευχαριστίες

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Δήμο Νικαίας – Αγ. Ι. Ρέντη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ι. Μπακατσέλο για  την ανταπόκριση , τις ενέργειες τους, ώστε οι Μικτές ομάδες της Ένωσης ΝΕΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ να φιλοξενηθούν  φέτος στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ «Στ. Μελισσουργός».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *