ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΣΠΕνημερώσεις

1.Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει τα σωματεία ότι κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Κ18 (2001 και μεταγενέστερα) και Κ16 (2003 και μεταγενέστερα) τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τη Γραμματεία και το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ενώ την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των δύο διοργανώσεων (διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος).

 

2.Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει – υπενθυμίζει σε  όλους όσους ενδιαφέρονται να είναι  παρατηρητές αγώνων  της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ  για τη νέα σεζόν (παλαιοί  και νέοι), να απευθυνθούν  στη Γραμματεία της Ένωσης προκειμένου να προμηθευτούν την σχετική αίτηση , την οποία θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με μία φωτογραφία μέχρι και την Παρασκευή 31/8.

Οι προϋποθέσεις που απαιτούνται είναι οι εξής: α) Ηλικία από 25  ετών και άνω, β) Απολυτήριο τουλάχιστον Γυμνασίου, γ) Λευκό ποινικό μητρώο, δ) Να διαθέτουν ιατρικώς αποδεδειγμένα  ικανοποιητική όραση, ε) Να διαμένουν εντός της γενικότερης περιφέρειας του Πειραιά. Τυχόν τίτλοι σπουδών, γνώση της αγγλικής γλώσσας,  χρήση Η/Υ  ή άλλες δεξιότητες  είναι σημαντικές και επιθυμητές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *