«Εν δυνάμει» κινηματογραφική ταινία..Του Θόδωρου Μαραγκού

IMG_7964Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8μμ, στον Πολυχώρο Κερατσινίου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, η Εταιρία Τεχνών Επιστήμης, Πολιτισμού Κερατσινίου πρόβαλε την ταινία του Θόδωρου Μαραγκού: «Εν δυνάμει».

Την ταινία προλόγισε ο καθηγητής κ. Πάνος Μητροπέτρος και μετά τη λήξη της ακολούθησε συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

Ο σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός είναι από τους πλέον καταξιωμένους, με πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες μεγάλου ή μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, στο ενεργητικό του.

Πολύ μεγάλο το ακροατήριο που παρακολούθησε την ταινία, χειροκρότησε τον Σκηνοθέτη και συμμετείχIMG_7968ε σε ένα μεγάλο και εποικοδομητικό διάλογο, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, σε σχέση και με το θέμα της ταινίας, που ήταν η οικονομική κρίση και η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον παπά Μανώλη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα Πειραιά, τον Πρόεδρο της Λέσχης Αποφοίτων του Ε΄ Γυμνασίου Πειραιά κ. Λευτέρη Λαζαρίδη, τις κυρίες και τους κυρίους, Μαίρη Μπριλή, Ναταλί Μητροπέτρου, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Μανώλη Βαρβαντάκη, Γιάννη Καμπύλη, Νίκο Πολίτη, Στέλιο Τραϊφόρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *