Εξαιρετικά χορευτικά σχήματα. Στο πάρτυ του Πειραϊκού Συνδέσμου

ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ2Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο αποκριάτικο πάρτυ από την Εφορία Κοσμητείας και Κοινωνικών Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος: Οι τελειόφοιτες μαθήτριες μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Πειραϊκού Συνδέσμου, υπό την καθοδήγηση της χορογράφου και δασκάλας τους, κ. Μ. Στεριανού, το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού σε λάτιν χορό, αργεντίνικο τάνγκο, σε χορογραφίες του υπεύθυνου καλλιτεχνικού του Τμήματος κ. Κ. Φαρασόπουλου καΒΑΡΟΥΔΑΚΗ3ι λαϊκούς χορούς με υπεύθυνη την Πρόεδρο του Τμήματος, ο Πνευματικός Σύνδεσμος Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου σε κρητικούς χορούς και η σχολή χορού ‘Αμάλγαμα» της κ. Μ. Αθανασιάδου, σε χορογραφίες bely dance της ίδιας.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά και μετά το τέλος της παρουσίασης γλέντησε χορεύοντας με ενθουσιασμό. Ευχαριστούμε πολύ για την ένθερμη συμμετοχή του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Ευάγ. ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ5Καρλάφτης, η Έφορος Ν.Σ.Ε.Ν. κ. Κ. Καλούδη, ο Έφορος Καλλιτεχνικού κ. Γ. Δρούζας, η Έφορος Κοσμητείας και Κοιν. Εκδηλώσεων κ. Λίνα Δικαιάκου, η σύμβουλος της Εφορείας Καλλιτεχνικού κ. Μ. Ρούσση, η πρώην Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Ευαγ. Αθανασίου, η πολιτευτής κ. Σαμαρά, η Πρόεδρος κ. Ευαγ. Ξενοπούλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Σαρίνας της Πολιτιστικής Μουσικοχορευτικής Ομάδας Καστελλορίζου, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Μ. Κυδωνάκη.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Πειραιά

του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Πόπη Βαρουδάκη-Παπαστάθη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *