Εξαιρετικό γεύμα στου Σταμάτη Μπούχλα στην Κερατέα

IMG_5119Ο εκλεκτός φίλος μας, Πειραιώτης Σταμάτης Μπούχλας, μοιράζει την ζωή του με τον πατρικό τόπο καταγωγής του, την Κερατέα, και αρέσκεται ιδιαίτερα, εκτός τις ανά εβδομάδα καθόδους του στον Πειραιά, για την καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια συνάντηση με τους φίλους του, σε ταβερνάκι ρεφενέ μετά μουσικής, στο κέντρο του Πειραιά, να διοργανώνει τακτικά και εξαιρετικά τσιμπούσια στο σπίτι του στην Κερατέα.

Η παρέα η ίδια, απλά αλλάζει ο τόπος συνάντησης και φυσικά τα είδη των εδεσμάτων, που είναι όλα σπιτικά και πολύ περισσότερα. Βέβαια κάθε φορά εφευρίσκεται και η αφορμή για να πραγματοποιηθεί αυτή η σπέσιαλ συνάντηση.

Την Πέμπτη 30 ΜαΐοIMG_5132υ, το μεσημεράκι, ξεκινήσαμε για το σπίτι του Σταμάτη, με την ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας του Ελένης και τον επικείμενο γάμο της θυγατέρας του.

Με οδηγό τον Τάσο Μπούχλα και έτερο συνεπιβάτη τον επίτιμο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Τάκη Κουβάτσο, φτάσαμε και μεις για να ενωθούμε με τους λοιπούς φίλους, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Μάνο Μαυρογένη, τον σπεσιαλίστα κιθαρίστα και αοιδό Αλέξανδρο και όλη την λοιπή παρέα.

Με αρνί στην σούβλα, κοκορέτσι και πολλά συνοδευτικά, μαζί με ντόπιο κρασάκι, καλή ζωντανή μουσική, φρέσκα, νοσιμότατα γλυκά και άψογη φιλοξενία, περάσαμε μια υπέροχη μέρα σε ένα πραγματικά σπέσιαλ περιβάλλον.

Πολλές ευχές στους οικοδεσπότες, Σταμάτη και Ελένη για κάθε ευτυχία με πολλή υγεία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *