Εορτή Αγίας Παρασκευής.Στην Καλλίπολη Πειραιά

IMG_6095 IMG_6102Το Σάββατο 25 Ιουλίου και την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020, εόρταζε ο ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως Πειραά. Το Σάββατο 25 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, ώρα 7μμ, τελέστηκε μέγας αρχιερατικός, πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και περιφορά της ιεράς εικόνας και τον Αγίων Λειψάνων. Την Κυριακή 26 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα μεθεόρτιος εσπερινός.

Μεγάλη η εορτής της Αγίας Παρασκευής στον Πειραιά και η χάρη της μας ευλογεί όλους. Ιδιαίτερα αγαπητή η Αγία και πολλοί οι πιστοί που προσέρχονται στο πανηγύρι της.

ΣυμμετείχαμεIMG_6100 και μεις στις ιερές ακολουθίες της παραμονής της γιορτής το απόγευμα, ανάψαμε το κεράκι μας και ζητήσαμε να μας έχει καλά και να έχουμε δουλειά και ειρήνη στην πατρίδα μας.

Στις ιερές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελο π. Νήφωνα και πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, τούς νυν και τον πρώην Λιμενάρχες Πειραιά Ναυάρχους Γιώργο Σκανδάλη, Κων/νο Λεοντάρα, τους κ.κ. Προέδρους, των Καταναλωτών Ελλάδας Μιχάλη Τσιφάκη, των Σικινιτών Πασχάλη Συρίγο, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τον Πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πειραιά κ. Τάκη Μάλαγα, τις κυρίες και τους κυρίους, Ακριβή Παπαδοπούλου, Κατερίνα Καραπιπέρη, Χρυσούλα Νικολοπούλου, Τάσο Μπούχλα, Μαρία Οικονόμου, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Κέρυ Μακρογαμβράκη, Βασίλη Παρτσινέβελο, Κοκκώνα Σακαροπούλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *