Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Αγίου Βασιλείου στον Πειραιά

DSC00026 Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022, εόρταζε ο ιερός ναός του Αγίου Βασιλείου Πειραιά. Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 6, τελέστηκε μέγας πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία και ακολούθησε παράκληση και Ιερά Αγρυπνία.

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 το πρωΐDSC00043, ανήμερα της γιορτής, τελέστηκε τελεστεί αρχιερατική θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 5 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση.

Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής, 31 Δεκεμβρίου 2021, το απόγευμα για να ανάψουμε το κεράκι μας, να προσκυνήσουμε την ιερά εικόνα, τα άγια λείψανα και να λάβουμε μέρος στις ιερές ακολουθίες, στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός, άλλων και την Πολιτευτή και μέλος της επιτρDSC00055οπής για την Αγία Τριάδα κ. Μίνα Σαμαρά, τον στοχαστή κ. Τάσο Μπούχλα, τις κυρίες και τους κυρίους: Κατερίνα Καραπιπέρη, Ακριβή Παπαδοπούλου, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Ιωάννα Τσαγκαράκη, Παναγιώτη Πρεδάρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *